Scandal pe o stradă din Iași. Un șofer a sărit la bătaie, deranjat că a fost încurcat în trafic

Dată publicare: 25-03-2021 17:04
Dată actualizare: 25-03-2021 18:14


Scene violente au fost filmate pe o stradă din Iași. Un șofer agresiv a ieșit din mașină și a sărit la bătaie la un alt bărbat din trafic, deranjat că acesta din urmă l-ar fi încurcat să facă o manevră.

Individul de 53 de ani este acum anchetat de politiști.

În imaginile surprinse de camera de bord a unui martor se vede cum agresorul coboară din autoturismul personal, mai întâi lovește cu picioarele mașina celuilalt șofer și apoi deschide portiera și sare la bătaie la bărbat. Omul, înca marcat de ce i s-a întâmplat, purta centură și ne-a povestit că nu a putut decât să se ferească de ploaia de lovituri.

Lucian Călin, victimă: "Mergeam cu soția mea la serviciu și m-am înscris de pe banda de lângă axul drumului pentru a vira la stânga, acolo e o zonă cu linia întreruptă, domnul era paralel cu mine, din sens opus... S-a dat jos, s-a enervat cum ați văzut și în imagini a lovit mașina, după care a deschis portiera și m-a lovit".

La toată scena au asistat cele două soții ale bărbaților, băiatul bărbatului agresiv, dar și mai mulți șoferi care se aflau în trafic.

George Bulboacă, martor: "A coborât și a început să lovească mașina cu piciorele și să deschidă portiera. N-am înțeles exact de ce. A, început toți să claxonăm, moment în care s-a urcat în mașină și a plecat".

Imediat după incident, bărbatul lovit a sunat la 112 și un echipaj de poliție a ajuns în zonă.

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: "Conducătorul auto reclamat a fost condus la sediul poliției unde a fost sancționat contravențional cu o amendă de 400 de lei".

Victima nu a depus plângere penală pentru lovire, însă, nemulțumită de valoarea sancțiunii primite de agresorul său, și-a propus să meargă în această seară la poliție și să revină asupra deciziei.

Lucian Călin, victimă: "Nu este un comportament responsabil, mai ales că nu l-am deranjat cu absolut cu nimic și chiar dacă aș fi deranjat nu așa se procedează. 200 de lei pentru un asemenea comportament sălbatic în trafic, e o glumă. Cred că trebuie sancționat pentru că dacă îl lăsăm, data viitoare va avea tupeu mai mare".

În acest caz, polițiștii vor deschide un dosar penal doar dacă victima va depune plangere.


VIDEO PROTVPLUS.RO