Adolescent bătut de un bărbat în fata trecătorilor, în centrul oraşului Piatra Neamţ

Dată publicare: 08-01-2018 13:00
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


Scandal monstru în centrul oraşului Piatra Neamţ. Un adolescent a fost bătut de un bărbat în fata trecătorilor. Cineva a filmat încăierarea, dar s-a temut să intervină. Imaginile au ajuns pe internet şi în atenţia autorităţilor. Cei doi sunt cercetaţi.

Incidentul a avut loc în toiul nopţii, în faţa unui bar din oraş. În imaginile suprinse de un trecător se vede cum unul dintre bărbaţi îl trage pe celălalt dintr-o maşină parcată şi începe să-l lovească violent.

Victima, un tânăr de 17 ani, încearcă să se apere, însă în zadar. Timp de mai bine de 2 minute agresorul îl loveşte încontinuu, cu bestialitate şi nimeni nu intervine să-l ajute.

La un moment dat în zona apare o maşină a jandarmeriei şi abia atunci se termină scandalul. În urma incidentului, victima nu a depus nici o plângere la poliţie.

Autorităţile au făcut cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi au aplicat o amendă de 2500 de lei: 1500 trebuie să plătească agresorul, iar încă 1.000 de lei un alt bărbat care se afla în apropiere şi se certa.


VIDEO PROTVPLUS.RO