Scandal la Ziua Marinei. Miron Cozma a sarit la jandarmi dupa ce prietenul lui a lesinat protestand


Ultimul update: Joi 04 Octombrie 2012 14:04
Data publicarii: Luni 15 August 2011 11:02
Categorie: Stiri actuale

GALERIE FOTO si VIDEO. Prietenul lui Miron Cozma, Nicolae Mavrodin, sef al unei fundatii de tineret din Constanta, a lesinat in timp ce era scos din multime de catre jandarmi, pentru ca facea scandal.

UPDATE:

11:40 Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Constanta, Maiorul Sorin Tranca, a declarat ca persoanele implicate in incidentul de la Constanta, de Ziua Marinei vor fi sanctionate potrivit Legii 60 pentru tulburarea ordinii si linistii publice in timpul unei manifestari publice.

Miron Cozma si prietenul sau, Nicolae Mavrodin au inceput sa protesteze impotriva presedintelui Traian Basescu si a "dictaturii guvernarii portocalii", dupa cum spunea Mavrodin.

Nicolae Mavrodin este presedintele Fundatiei Europene pentru Tineret (fosta Asociatie a revolutionarilor) din Constanta. 

Acesta a inceput sa strige, moment in care jandarmii au incercat sa-l linisteasca. Pentru ca nu au reusit, doi dintre oamenii legii l-au apucat de maini pe Mavrodin, acesta luptandu-se cu ei.

In GALERIA FOTO vedeti imagini de la scandal

In acea clipa a intervenit si Miron Cozma, tinut la distanta de alti doi jandarmi. Acesta le-a reprosat oamenilor legii ca intervin fara rost. A urmat o altercatie, iar lui Nicolae Mavrodin i s-a facut rau si a lesinat. 

Miron Cozma s-a aprins in acel moment si a avut o altercatie cu jandarmii care ii opreau drumul spre prietenul sau.

Un echipaj de la Ambulanta, aflat la fata locului, i-a acordat barbatului primul ajutor. Acesta si-a revenit la scurt timp.

Incidentul s-a produs in timp ce ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, sustinea un discurs.

Nicolae Mavrodin este cunoscut ca fostul sef al Asociatiei de Revolutionari din Constanta si prietenul lui Miron Cozma si al Marinelei Nitu, el invitandu-i pe litoral pe cei doi si cazandu-i de la inceputul sezonului estival.

Un incident similar a avut loc cu o zi in urma, cand ceremonialul de depuneri de coroane organizat de Fortele Navale cu ocazia Zilei Marinei, la Monumentul "Crucea Marinarilor" din Constanta, a fost perturbat de reprezentantii revolutionarilor, care, suparati ca nu au fost inclusi in program, au aruncat in mare coroana pe care o pregatisera.

Potrivit reprezentantilor SMFV, festivitatile au fost perturbate de catre reprezentantii revolutionarilor constanteni, care au venit cu o coroana de flori desi nu fusesera inclusi in programul manifestarii.

Suparati ca programul ceremoniei nu a fost schimbat, iar momentul depunerii de coroane s-a incheiat, revolutionarii prezenti la Monumentul "Crucea Marinarilor" au aruncat coroana pregatita pentru eveniment in apele marii.

Ce au facut Miron Cozma si Marinela Nitu la Ziua Marinei. Pregatirile sunt in toi
Marina, in toata splendoarea ei. Parada militara vazuta prin obiectiv. VIDEO
Miron Cozma cheama statul roman in judecata la Strasbourg: Sunt o victima a Mineriadei din '90
FULLSCREEN
Scandal la Ziua Marinei. Miron Cozma a sarit la jandarmi dupa ce prietenul lui a lesinat protestand
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO