Scandal între interlopii constănțeni în fața tribunalului. Au intervenit jandarmii

Ultima actualizare: 24-01-2019 17:27

Judecătorii din Constanța au solicitat, joi, sprijinul trupelor speciale pentru a preveni o răfuială între două grupări interlope.

Cele două familii au mai fost implicate în scandaluri violente, iar joi plănuiau să se bată chiar în faţa instanţei de judecată. Indivizii au fost însă reţinuţi înainte de a se lua la bătaie.

Jandarmii care păzesc Palatul de Justiţie din Constanța au observat că cele două familii erau puse pe scandal. În timp ce membrii unui clan erau în tribunal, rivalii au venit cu două maşini în fata instituţiei. Păreau că plănuiesc o încăierare, aşa că magistraţii au solicitat intervenţia trupelor speciale.

11 indivizi au fost reţinuţi şi duşi la audieri.

Lt. Răzvan Ivan, ofiţer relaţii publice jandarmeria Constanța: "Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului au imobilizat persoanele implicate şi au condus 11 persoane la secţia 3 poliţie pentru cercetări. Jandarmii au aplicat sancţiuni contravenţionale în cuantum de 11.000 de lei celor implicați."

Potrivit anchetatorilor, în timpul audierilor cei 11 suspecţi amendaţi au susţinut că de fapt încercau să se împace cu rivalii lor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO