Scandal intr-o scoala din Radauti, unde unchiul a venit sa-i bata pe agresorii nepotului


Ultimul update: Miercuri 25 Septembrie 2013 07:01
Data publicarii: Duminica 22 Septembrie 2013 14:01
Categorie: Stiri actuale
scoala degradata

Un barbat din Radauti a fost retinut de politisti, fiind acuzat ca a lovit doi elevi de 18 ani de la o scoala din oras, care ii amenintasera nepotul, in varsta de 17 ani, care invata la aceeasi unitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Politiei Judetene Suceava, paznicul de serviciu al unei unitati scolare din Radauti a sesizat, vineri, politistii ca in incinta scolii a avut loc o altercatie intre un barbat si doi elevi.

In urma verificarilor, politistii au stabilit ca, intr-o pauza, un elev din clasa a XII-a, in varsta de 18 ani, impreuna cu un coleg de clasa, au mers la o alta sala de curs unde, pe fondul unor divergente mai vechi, au amenintat un elev de 17 ani, intre cei trei izbucnind o altercatie.

Imediat dupa incident, elevul de 17 ani si-a sunat unchiul, un barbat in varsta de 38 de ani, care a venit la scoala si l-a lovit pe unul dintre cei doi elevi de clasa a XII-a.

Inainte de a iesi din incinta scolii insa, barbatul l-a vazut si pe celalalt elev de clasa a XII-a implicat in altercatie, pe care l-a lovit, apoi a parasit unitatea de invatamant.

Cei doi elevi de 18 ani au leziuni minore si nu au necesitat
internare.

Barbatul a fost retinut de politisti, fiind cercetat pentru loviri sau alte violente si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Sursa: Pro TV

Tags: radauti, scoala, elevi,

VIDEO PROTVPLUS.RO