Scandal într-o primărie din Prahova. Un poliţist îl acuză pe primar de agresiune fizică


Ultimul update: Luni 22 Aprilie 2019 17:40
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2019 16:51
Categorie: Stiri actuale

Scandal într-o primărie din Prahova unde edilul şef este acuzat că a lovit un poliţist local. Primarul neagă acuzaţiile şi susţine că totul este o înscenare. Poliţia trebuie să lămurească lucrurile.

Scandalul s-a pornit luni dimineaţă, pe holurile primăriei Podenii Noi. Poliţistul local susţine că primarul a sărit să-l bată, iar el a încercat să înregistreze incidentul, ceea ce l-a înfuriat şi mai tare pe edil.

Laurenţiu Dobrogeanu, poliţist local: "M-a luat la bătaie pur şi simplu, mi-a dat un şut în fesa dreaptă în ideea de a distruge camera şi după aceea mi-a dat cu pumnul în cap şi a început să mă îmbrâncească pe hol până m-a dat afară din primărie, că e primăria lui".

Motivul scandalului au fost concediile medicale prelungite pe care poliţistul local şi le-a luat în ultima vreme. Venit din nou la lucru, n-a găsit condica de prezenţa şi de aici a pornit scandalul.

Mihaela Rădulescu, soţia poliţistului: "Aceasta este intenţia dumnealui de a-l ponta absent nemotivat şi de aici a ieşit întreaga tevatură". 

Angajaţii primăriei şi sătenii îşi dau cu părerea care mai de care.

Denisa Diaconu, angajată primăria Podenii Noi: "Vor puterea, vor ciolanul, da, pe româneşte asta vor. A încercat pe toate căile posibile să ne hartuiască, eu sunt una dintre persoanele vătămate să ne însceneze tot felul de situaţii că suntem amantele domnului primar".

Primarul din Podenii Noi este cel care săptămâna trecută şi-a pus în birou un tablou cu Ceauşescu. Şi când a fost luat la întrebări, a dat portretul jos.

VIDEO PROTVPLUS.RO