Santier parasit din Targoviste, capcana pentru trecatori. Un barbat este ranit grav dupa ce a cazut intr-un sant


Ultimul update: Sambata 06 Mai 2017 07:23
Data publicarii: Miercuri 03 Mai 2017 17:53
Categorie: Stiri actuale

Lucrarile de amenajare a unui drum comunal de langa Targoviste, care de sase ani nu se mai termina, fac victime colaterale.

Un barbat de 40 de ani a ajuns la spital cu rani la cap dupa ce a cazut intr-un sant din fata casei, lasat de izbeliste de muncitori. Satenii spun ca santurile, podetele si scurgerile de apa se transforma adesea in capcane pentru trecatori. Asa ca sunt decisi sa dea in judecata firma care nu mai termina santierul.

Cand a iesit din curte sa mearga la cumparaturi, barbatul s-a impiedicat si a cazut in santul neterminat din fata portii. O vecina a vazut intreaga scena si i-a sarit in ajutor. "- Am lasat sapa si am rupt-o la fuga, il gasesc gramada la capul podului. Avea urechea taiata, spintecata", a spus Aurica Anghel, martora la cele intamplate.

Localnicii povestesc despre modul in care s-a produs accidentul.

Ovidiu Iancu, localnic: "-Este acum la spital, are probleme grave la cap, s-a taiat la ureche, din cauza drumurilor facute de cei de aici, din comuna."
Sebastian Lesu, localnic: "- A iesit din curte si s-a dus drept musca a cazut cu capul in bordura asta aici."

Incepute de sase ani, lucrarile de asfaltare a drumului si de refacere a santurilor par fara sfarsit, spun oamenii. Dupa incindentul cu vecinul lor, satenii au mers la primarie sa se planga. "- Daca a venit domnul primar si i-am spus, a zis ca e proiectul vechi si ca nu are nicio putere sa ne ajute mai mult", afirma Rodica Gatejel.

"- E o lucrare improvizata asta. Exact lucrare de mantuiala.. degeaba platim impozite, toate astea, pentru ce?", se intreaba un alt localnic

Ranitul nu este in stare grava, spun medicii. Dar localnicii sunt hotarati sa mearga in instanta si sa ceara socoteala constructorului pentru lucrarile din satul lor.

VIDEO PROTVPLUS.RO