S-a certat cu iubitul și a spus că se aruncă în Mureș. Ce au găsit polițiștii pe malul râului

Ultima actualizare: 19-06-2020 17:53

Căutări disperate pe râul Mures, în județul Alba. O femeie de 43 de ani s-ar fi aruncat în apă. Pompierii și polițiștii răscolesc acum zona.

 

Prima ipoteză este cea a sinuciderii: oamenii legii au găsit pe podul din dreptul localității Gâmbaș hainele și poșeta victimei.

Femeia este din Galați, dar trăia alături de partenerul ei în zona Aiudului.

Se pare că joi seară cei doi s-ar fi certat, iar tânăra și-ar fi anunțat intenția de a o termina cu viața. De atunci nimeni nu mai știe de ea.

Localnică: ”Acolo în drum era poșeta, bluza și papucii, atâta. Azi-noapte am ieșit afară, el zice că alunecat, el știe că a vrut ea să se arunce, asta nu știe numai el”.

 

Au găsit poșeta și hainele femeii pe malul râului

 

Dis-de-dimineață, pompierii din Aiud au plecat cu barca pe râu.

Localnică: De la pompieri și poliția.
Reporter: Și o caută?
Localnică: Păi da, și acuma sunt pe Mureș cu bărcile. A fost măritată cu unul de la noi din Gâmbaș”.

Căpitan Radu Botezan, purtător de cuvânt ISU Alba: ”Pompierii militari ai detașamentului Aiud intervin cu o barcă pneumatică și pe malurile râului Mureș care este dată dispărută. Până la acest moment femeia nu este găsită”.

Comisar Luminița Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: ”A rezultat că între femeie și concubinul său ar fi avut loc o ceartă în timpul căreia aceasta a declarat că merge să se arunce în râul Mureș, pe malul râului au fost găsite elemente de vestimentație ale acesteia”.

În zonă curenții sunt puternici, iar debitul Mureșului a crescut în urma ploilor din ultimele zile. Autoritățile nu exclud posibilitatea ca trupul femeii să fi fost purtat kilometri buni în aval.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO