Romania, te iubesc, astazi, ora 18:00: Tineri romani de succes spun cu tarie "Eu fac Romania!"

Romania, te iubesc

Tineri romani care fac cinste generatiei lor spun Eu fac Romania! duminica, 8 decembrie, in cadrul emisiunii Romania, te iubesc!.

Printre romanii care prin munca, seriozitate, curaj, initiativa si responsabilitate au devenit modele demne de urmat se numara si Alexandra Dariescu, prima pianista din Romania care a concertat la faimoasa Royal Albert Hall din Londra, alaturi de Orchestra Filarmonica Regala din Marea Britanie.

"Luna trecuta, Alexandrei i-a fost acordat in Marea Britanie titlul de Young Woman of the Year pentru cariera sa, iar anul trecut a fost lansat si primul sau album, primit foarte bine de presa britanica”, a declarat Paul Angelescu, cel care semneaza acest reportaj.

Tot Paul le face cunostinta telespectatorilor ProTV cu patru tineri informaticieni care sunt pe cale sa revolutioneze medicina moderna.

"In ultimii trei ani au conceput un program informatic care poate schimba din temelii felul in care copiii cu probleme locomotorii si pacientii care trec prin operatii dificile isi fac recuperarea. Inventia lor a fost laudata in SUA chiar de presedintele Microsoft. Investitorii britanici care cred ca inventia lor poate valora milioane de lire le-au dat bani sa isi dezvolte produsul, iar acum jocul lor kinetoterapeutic este chiar in aceste zile testat in cateva dintre cele mai importante spitale din Regatul Unit”, a mai dezvaluit Paul.

Citește și
Rares Nastase si Anca Nastasi
Rares Nastase si Anca Nastasi, pe primul loc in topul audientelor cu emisiunea "Romania, te iubesc"
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Cosmin Savu propune telespectatorilor ProTV o plimbare cu mocanita, posibila gratie unui grup de tineri care lupta in timpul lor liber si cu putinii lor bani sa repuna pe sine mocanita din Valea Hartibaciului.

"Prietenii mocanitei aduc unelte si materiale de acasa, renoveaza o cale ferata, reinventeaza o lume a respectului si a civilizatiei. Voluntarii inteleg ca prin gestul lor pot sa canalizeze energii pentru a reinvia o legenda, un model de pe vremea cand lumea avea o alta ordine”, marturiseste corespondentul Stirilor ProTV Cosmin Savu.

Amalia Enache il aduce in fata telespectatorilor ProTV pe Eugen Jebeleanu.

"Pe vremuri vedeta in serialul Cu un pas inainte, astazi instalat cu locuinta pe un vechi vapor pe Sena. De la baiatul din Cu un pas inainte, de doar 17 ani, pana la propria-i companie de teatru, tanarul actor roman de 24 de ani a facut toti pasii inainte cu gratie si hotarare, exact ca in dansul de performanta practicat de mic. Considerat cel mai bun actor al anului sau, Eugen Jebeleanu a plecat dupa facultate la Paris pentru un master in dramaturgie. Impreuna cu un regizor francez a pus bazele unei companii de teatru independent, iar cele sapte piese ale lor se joaca acum atat in Franta, cat si in Romania. Traieste pe un vapor pe Sena, dar nu vrea sa ramana ancorat intr-un singur loc. Face naveta spre Romania, unde crede ca are de jucat un rol mai mare decat oriunde altundeva: sa le puna prin piesele lui intrebari romanilor despre societatea moderna, valori, tabuuri, prejudecati”, a marturisit Amalia Enache.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Cum au inteles medicii de familie din Romania ca munca lor e
Cum au inteles medicii de familie din Romania ca munca lor e "voluntariat" pe bani publici

MEDICINA BOLNAVA PARTEA II. A disparut dispensarul rural si in locul sau au aparut puncte de lucru, cu usi incuiate cu lunile, la care bati degeaba.

Rares Nastase si Anca Nastasi, pe primul loc in topul audientelor cu emisiunea
Rares Nastase si Anca Nastasi, pe primul loc in topul audientelor cu emisiunea "Romania, te iubesc"

Reportajele realizate de corespondentii Stirilor ProTV Anca Nastasi si Rares Nastase – "Eroina din turn" si "Icre si afaceri negre" au plasat Romania, te iubesc pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.