Romania s-a transformat intr-un patinoar imens. Zeci de accidente in Tulcea, TIR rasturnat la Tihuta


Ultimul update: Luni 21 Mai 2012 09:10
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2012 07:31
Categorie: Stiri actuale
polei

Nametii nu au fost singurul inamic cu care s-au confruntat conducatorii auto pe sosele. A existat unul si mai parsiv: poleiul, care i-a luat duminica seara prin surprindere pe soferii din Tulcea si i-a facut sa derapeze si sa se tamponeze cu zecile.

Iar in Pasul Tihuta drumul s-a transformat duminica noapte intr-un adevarat patinoar. Un TIR a ajuns in sant si toti soferii arunca vina pe drumarii care nu si-au facut treaba.

Duminica seara Tulcea a fost paralizata mai bine de trei ore din cauza poleiului. Si cum orasul este situat pe sapte coline, iar drumul era acoperit de gheata, circulatia soferilor s-a transformat intr-un adevarat calvar.

Multe au fost cazurile in care soferii ghinionisti si-au lovit autoturismele, iar altii, vazand ca nu mai pot circula, le-au abandonat. In zadar a incercat un echipaj de politie sa-i opreasca pe soferi sa nu coboare panta plina de gheata.

Iarna si-a facut de cap de-a dreptul in Pasul Tihuta, unde din cauza drumului acoperit cu gheata un TIR a ajuns in sant. La cateva minute dupa derapaj, pe un frig usturator, pe anvelopele TIR-ului s-au format turturi de gheata.

Intr-un asemenea peisaj, soferii care au trecut prin Pasul Tihuta au fost nevoiti sa reduca viteza considerabil. Vizibilitatea pe unele portiuni a fost de doar cativa metri.

In cazul in care se va constata ca TIR-ul a ajuns in sant din cauza carosabilului acoperit cu zapada, responsabilul cu deszapezirea se va alege cu o amenda. 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO