Reprezentanţa CE în România, mesaj despre "importurile de mazăre din Madagascar"

20-05-2019 10:49


mazare

Postare inedită a Reprezentanţei Comisiei Europene în România, chiar în ziua în care fugarul Radu Mazăre ar trebui să ajungă sub escortă în ţară.

Pe pagina de Facebook a Reprezentanţei Comisiei Europene în România a fost publicată luni dimineaţă o postare despre importurile de mazăre ale Uniunii Europene din Madagascar. Postarea e însoţită şi de un document privind aceste importuri, realizate de Franţa şi Spania, nu şi de România.


Mesajul a fost postat chiar în ziua când Radu Mazăre trebuie să ajungă în România după extrădarea din Madagascar.  Mazăre va fi adus luni în cătuşe, cel mai probabil, cu o cursă de linie, iar după toate formalităţile, el va ajunge la penitenciar. Luni la ora 8 dimineaţa, el era încă în Madagascar, dar în custodia Poliției Române, potrivit IGPR.

Fostul primar al Constanţei ar urma să ajungă în ţară în cursul serii, dar autorităţile nu au precizat unde va face escală avionul - în condiţiile în care nu există curse directe între România şi ţara africană.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO