Reglare de conturi in stil mafiot in Constanta. Un barbat a fost strivit cu masina si apoi injunghiat de un clan din Medgidia

Dată publicare: 03-03-2014 07:23
Dată actualizare: 06-03-2014 06:55


Un tanar in varsta de 34 de ani a fost lasat fara suflare, in localitatea Cuza Voda din judetul Constanta, dupa ce a fost strivit cu masina si injunghiat de mai multi indivizi, membri ai unui clan din Medgidia.

Fratele victimei a scapat cu viata, doar pentru ca autoturismul in care se aflau agresorii a iesit de pe sosea, intr-un sant.

Doi dintre suspecti sunt internati la Spitalul din Medgidia si urmeaza sa fie audiati de politisti atunci cand isi vor reveni.

Conflictul dintre cele doua clanuri, unul din Medgidia, celalalt din Mihail Kogalniceanu, ar fi inceput la discoteca din localitatea Cuza Voda. Nimeni nu stie insa de la ce a pornit cearta, dar cand a vazut ca lucrurile degenereaza, administratorul barului i-a dat afara. Lupta s-a mutat apoi in strada.

"S-au luat la bataie. Da, ia dat cu o ranga. Seara cand vin pe aici se mai iau la bataie. De la bani se bat", a spus un martor.

Unul dintre combatanti, un barbat de 34 de ani a incercat sa scape din rafuiala, insa mai multi indivizii l-au urmarit.

Barbatul a incercat sa scape cu fuga, dar a fost lovit cu masina. Practic a fost prins intre gard si autoturism. Apoi din masina au coborat agresorii care l-au injunghiat. Victima a murit in drum spre spital.

Dar agresorii nu s-au oprit aici. L-au fugarit, cu masina, si pe fratele victimei. Norocul acestuia a fost ca atacatorii au pierdut controlul volanului.

"Au venit de la Medgidia cu masina, au alergat dupa unul, a virat si a intrat acolo. Ala nu a apucat sa intre. Acolo l-a omorat la mine in poarta", a povestit un alt martor.

De altfel, cel care a sunat la 112 a crezut ca este vorba de un accident rutier. Insa cand au ajuns la fata locului, politistii au inteles despre ce este vorba.

"A avut o altercatie intre doua grupuri de tineri in urma careia unul dintre participanti a decedat. La fata locului s-a deplasat echipa operativa complexa. Activitatea fiind coordonata de un procuror care va stabili participarea fiecarui tanar", a spus Bogdan Paduraru, purtatorul de cuvant al IPJ Constanta.

Doi dintre presupusii agresori au fost internati la Spitalul din Medgidia. Fratele victimei a fost dus la Spitalul din Constanta, dar este in afara oricarui pericol.


VIDEO PROTVPLUS.RO