Reduceri de 70%, la targul de carte Gaudeamus. Ion Iliescu, printre pasionatii de carte


Ultimul update: Sambata 07 Aprilie 2012 14:36
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2011 20:07
Categorie: Stiri actuale

In era digitala, cartea tiparita va trai mult si bine, pentru ca are numerosi sustinatori care vor sa intoarca pagina si sa auda fosnetul hartiei. I-am intalnit astazi la targul de carte Gaudeamus, deschis in Bucuresti.

Chiar daca bugetul lor nu mai este la fel de mare ca in anii trecuti, reducerile de pana la 70% i-au ajutat sa-si cumpere volumele dorite.

In a patra zi a targului Gaudeamus, oamenii au pus repede stapanire pe standuri. Printre pasionatii de carte il gasim si pe Ion Iliescu, recent externat din Spitalul Elias din Capitala.

A venit sa promoveze cartea lui Lester Brown, "Lumea pe marginea prapastiei", despre care a vorbit cu patos mai bine de un sfert de ora.

Iliescu spune ca in prezent citeste cartea "Salveaza-ma, Doamne, de prieteni", un volum despre Romania si istoria sa in relatiile cu vecinii.

La targ ne-am intalnit si cu Adrian Nastase, care si-a lansat cartea "Batalia pentru viitor. Sezonul 2". Dar si cu zeci de romani.

Expozantii au incercat sa-i atraga pe cititori cu reduceri de pana la 70%. Iar strategia chiar a dat roade.

Noroc cu reducerile, pentru ca romanii nu-si mai permita sa dea multi bani pe carti ca odinioara. Regula nu se aplica si cand vine vorba de copii.

Si cartile digitale au avut succes la targ, dar nu la fel de mare.

La targul deschis la Romexpo, in Capitala, Stelian Turlea si-a lansat cartea "Imi ies din minti". Standurile se vor inchide maine seara, la ora 20.00.

iLike IT: Cum bagi toata biblioteca din oras la tine in buzunar
VIDEO PROTVPLUS.RO