Rețea de proxeneți din Buzău, destructurată. 13 persoane au fost duse la audieri

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Mai mulţi indivizi care au câştigat ilegal în doar cinci luni 30 de mii de euro, după cum susţin anchetatorii, au intrat în vizorul poliţiştilor din Buzău.

13 persoane, bănuite că ar avea legături cu o reţea de proxenetism, au ajuns la audieri şi doi dintre suspecţi au fost plasaţi sub control judiciar.

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani, din Feteşti şi Cernavodă, ar fi pus bazele acestei reţele de proxenetism, spun anchetatorii. Potrivit poliţiştilor, suspecţii au închiriat mai multe apartamente în Buzău, unde, cinci tinere din judeţele Ialomiţa şi Constanța practicau prostituţia.

În doar cinci luni, indivizii ar fi încasat de la clienţi peste 30 de mii de euro.

La percheziţiile făcute în locuinţele celor trei, oamenii legii au găsit peste 13 mii de lei, 40 de grame de aur, laptopuri şi telefoane.

"Ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către cinci tinere în apartamente închiriate pe raza municipiului Buzău astfel obţinând sume de aproximativ 30 000 de euro", a precizat Laura Minea, IPJ Buzău.

13 persoane au ajuns în fața anchetatorilor pentru audieri.

Doi dintre bărbaţii bănuiţi că ar fi condus gruparea au fost reţinuţi pentru 24 de ore, apoi plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO