Reacția Ryanair la știrea că un zbor intern a fost amânat din cauză că s-a furat o piesă din avion


Ultimul update: Joi 13 Iunie 2019 18:14
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2019 18:01
Categorie: Stiri actuale
Ryanair

Un zbor al companiei Ryanair, care trebuia să plece joi dimineață de pe aeroportul Otopeni din București, cu destinația Timișoara, a fost amânat.

Aeronava a fost nevoită să rămână mai multe ore la sol după ce s-a descoperit că fusese furată o piesă din interiorul acesteia, potrivit tion.ro. Reprezentanții Ryanair au precizat pentru ProTV că zborul a fost amânat din cauza unei probleme tehnice minore la aeronavă.

”Regretabil, acest zbor din Bucureşti către Timișoara (13 iunie) a fost întârziat înainte de decolare din cauza unei probleme tehnice minore la aeronavă. Clienții afectați au fost informați prin email și SMS, compania oferindu-le vouchere pentru mâncare și băuturi răcoritoare. Pentru a minimiza întârzierea, pasagerii s-au îmbarcat într-o aeronavă de rezervă care a decolat către Timișoara mai târziu în cursul dimineții. Ryanair le prezintă scuze sincere tuturor clienților afectați de această întârziere”, este reacția companiei. 

După 4 ore de întârziere, aeronava a decolat cu bine, aterizând pe Aeroportul Traian Vuia din Timișoara la ora 11:11.

Reprezentanții Aeroportului București au declarat că aeronava a avut probleme tehnice, însă nu au menționat exact dacă și ce piesă dispăruse din cabina pilotului.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO