Mesajul mamei politistului Bogdan Gigina despre noaptea in care fiul ei a murit. "Am gasit un copil, copilul meu, desfigurat"

×
Codul embed a fost copiat

Mama politistului care si-a pierdut viata in vreme ce il insotea pe fostul vicepremier a reactionat la votul de luni din Parlament.

Carmen Gigina a postat un nou mesaj pe contul de Facebook, in care povesteste cum a fost in seara in care a aflat ca fiul ei a fost implicat in accident.

"Nu am vrut pana acum sa vorbesc despre trairile noastre;acum vreau ca toti cei care ne-ati "condamnat" sa intelegeti de ce nu am facut-o. Sunt lucruri greu de spus si greu de imaginat pentru voi care sunteti parinti. In seara zilei de 20 octombrie 2015 in urma telefonului primit la ora 19,02.

Am alergat catre spitalul universitar. Cel care ne-a anuntat de accident repeta "nu pot sa cred ca s-a intamplat asta, "nu pot sa cred...". Sotul meu si-a imbracat un trening peste pijama si a plecat catre spital....eu m-am blocat, nu reuseam sa ma imbrac....eram ...paralizata.... I-am spus sa alerge sotului meu ..."am sa ajung cu un taxi nu ma astepta ....du-te langa baiat".

Am iesit in strada cautand un taxi .....greu de gasit ...afara ploua torential. Am pornit catre zona Unirii spunand rugaciuni pentru viata copilului meu. Nu imi pasa ca oamenii se opreau si ma priveau ca pe un om debusolat, nu-mi pasa.... decat de el, de copilul meu, imploram Divinitatea ca el sa fie bine.In momentul in care a, intrat in spitalul Universitar am avut impresia ca toata lumea ma cunoaste.Cel de la intrare a intrebat "Sunteti mama politistului accidentat?". Mi-a aratat usa unde copilul meu era resuscitat.

Citește și
Gabriel Oprea
Gabriel Oprea nu se simte vinovat de moartea agentului Gigina. "Nu un ministru se ocupa de aceste dispozitive"
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Am intrat si acolo am gasit un copil, copilul meu complet desfigurat, cu gatul retezat. Cu chipul plin de sange, pardoseala era plina de sange; m-am prabusit la picioarele lui, sarutandu-le si strigandu-l. Inca avea sosetele ude un picioare.

M-am trezit ridicata brusc si zguduita de umerii...medicul de garda plangea si incerca sa ma faca sa inteleg ca nu se mai poate face nimic. M-am prabusit din nou la picioarele copilului meu, implorand si privind oamenii care, desi stiau ca nu se mai poate face nimic pentru el, nu voiau sa renunte. Nu am sa uit niciodata cum acei oameni incercau imposibilul, nu am sa uit lacrimile care li se innodau sub barba.

Astazi privesc, privim neputinciosi la nedreptatea facuta sufletului copilului nostru."
 

Marti dimineata, mama politistului a postat un mesaj dupa votul in cazul Gabriel Oprea.

"Cel care fura o gaina este hot, este supus legilor acestei tari si inchis. Cea care fura un manunchi de flori in speranta de a duce o paine pe masa copiilor care tremura de foame este hoata si supusa acelorasi legi. Cel care sta cuminte pe bancheta din spate a masinii nefacandu-se vinovat de nimic, traieste frumos, vazandu-si linistit de viata, ba chiar se plange de cosmarul trait...", scrie Carmen Gigina, marti dimineata, pe pagina sa de Facebook, potrivit News.ro.

Senatorii au respins, luni, cererea procurorului general de incuviintare a inceperii urmaririi penale, pentru ucidere din culpa, a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, cu 73 de voturi ”contra” cererii Parchetului General, 45 ”pentru” si sase abtineri.

In cadrul dezbaterilor din plenul Senatului, fostul vicepremier Gabriel Oprea le-a cerut colegilor senatori sa voteze impotriva cererii DNA ce incuviintare a urmaririi penale in dosarul politistului Bogdan Gigina, in care procurorii il acuza de ucidere din culpa, precizand ca in noaptea tragediei el se afla pe bancheta din spate si ministrul de Interne nu da comenzi referitor la viteza sau traseu.

”Vreau doar sa explic foarte simplu si scurt ca in seara tragediei veneam de la o institutie pe linia securitatii nationale, nu veneam de la restaurant. Totul e documentat la secunda. Sunt aici colegi care au fost ministri de Interne. Exista o baza legala din anul 2000. Fiecare ministru de Interne, ministru de stat, vicepremier, exista deci baza legala, pentru un antemergator. In seara aceea, in jur de orele 19.00 aveam antemergatorul in fata, in urma cercetarii viteza masinii de politie era viteza legala. Cea in care ma aflam eu, atentie, pe bancheta din spate, nu o conduceam, aveam viteza legala. Din pacate, s-a intamplat aceasta tragedie. Un tanar politist a cazut intr-una din cele trei gropi din centru Capitalei. O mare tragedie. Sunt reguli foarte clare. Nu ministrul de Interne stabileste traseul, nu da comenzi vis a vis de viteza, nu am dat niciodata, nici nu puteam sa discut cu tanarul coleg de pe motocicleta”, a spus Oprea, in plenul Senatului.

In 20 octombrie 2015, politistul Bogdan Gigina de la Brigada Rutiera a Capitalei a murit in timp ce deschidea coloana lui Gabriel Oprea, agentul cazand cu motocicleta intr-o groapa.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Gabriel Oprea a fost salvat de colegii senatori in cazul Bogdan Gigina. Fostul vicepremier:
Gabriel Oprea a fost salvat de colegii senatori in cazul Bogdan Gigina. Fostul vicepremier: "Daca era profesionist..."

Saptamana a inceput cu dreptul pentru Gabriel Oprea. Senatorii au respins cererea DNA de ridicare a imunitatii parlamentare.

Gabriel Oprea nu se simte vinovat de moartea agentului Gigina.
Gabriel Oprea nu se simte vinovat de moartea agentului Gigina. "Nu un ministru se ocupa de aceste dispozitive"

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, nu se simte responsabil de moartea agentului Bogdan Gigina, motociclistul de la Brigada Rutiera a Capitalei care si-a pierdut viata in urma cu aproape un an, in timp ce se afla in coloana oficiala a lui Oprea.

Ministrul Educatiei a semnat ordinul de retragere a titlului de doctor lui Oprea:
Ministrul Educatiei a semnat ordinul de retragere a titlului de doctor lui Oprea: "DNA uita ca Gigina a cazut intr-o groapa"

Gabriel Oprea a ajuns din nou la mana colegilor senatori. Solicitarea procurorilor DNA de incepere a urmaririi penale pentru infractiunea de ucidere din culpa a ajuns la Comisia Juridica.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.