Reacția Gabrielei Firea, după ce a stat în prejma lui Marcel Ciolacu, suspect de coronavirus

Ultima actualizare: 30-09-2020 13:44
gabriela firea masca
StirilePROTV

Gabriela Firea a stat alături de Marcel Ciolacu și Paul Stănescu la întâlnirile PSD, iar acum cei doi lideri sunt suspecți de infectare cu coronavirus. Gabriela Firea a spus că a purtat mască de protecție la toate ședințele.

Primarul general în funcție nu se teme că s-ar fi putut infecta cu COVID-19, pentru că a purtat mască tot timpul în public și a respectat și distanța socială, spunea ea.

„Am înţeles că preşedintele şi secretarul general (Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu - n.r.) şi-au făcut deja testul COVID-19. Eu am purtat la toate şedinţele mască, aşa cum port de fiecare dată, sunt obişnuită de la primărie pentru că am fost în această perioadă foarte mult prin spitale, prin cămine de bătrâni, în depozite, pentru a asigura materiale de protecţie şi sanitare pentru spitale” a declarat Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Primarul general în funcție a mai precizat că a depășit distanța recomandată față de cei doi lideri ai partidului.

„Am purtat permanent mască şi am stat şi la foarte mare distanţă de ei, nu sufletească, deci am stat în toate sălile de şedinţă la peste trei metri şi cu mască regulamentar peste nas. Nici nu fumez ca să îmi dau masca jos", a spus Firea, la sediul central al PSD, întrebată dacă îşi va face testul pentru coronavirus fiind contact direct al celor doi lideri.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi secretarul general al partidului, Paul Stănescu, au plecat urgent de la ședința partidului, miercuri, pentru a face câte un test COVID-19, iar până la aflarea rezultatului, se vor izola.

Reacția lor a venit după ce trei lideri ai Organizaţiei Sălaj a PSD au fost confirmaţi ca infectaţi cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. Aceştia s-au întâlnit vinerea trecută, înaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO