Razii ale Poliției Rutiere în ziua de 1 Mai. Amenda primită de un șofer prins cu 131 km/ oră

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Minivacanţa de 1 Mai a lăsat pietoni sute de şoferi în toată ţara. Viteza, depăşirile neregulamentare şi alcoolul sunt doar câteva dintre motivele pentru care le-au fost reţinute permisele.

Grăbiţi să ajungă acasă după minivacanţă de 1 Mai, unii şoferi nu au mai ţinut cont de niciun fel de reguli. Au călcat pedala de acceleraţie fără să le pese de nimic.

"Autoturismul Audi atinge 138 de kilometri la oră, în interiorul localităţii Umbrăreşti", explică un polițist.

Un alt şofer a fost depistat cu 131 de kilometri pe oră, pe un drum naţional. Avea alte 5 persoane în maşină, printre care şi copii.

"Aţi primit o sancţiune de1.450 de lei şi avertisment scris pentru persoana care este în plus”, îi transmite agentul șoferului prins în fapt.

În zona în care a fost făcută razia două familii au rămas îndoliate chiar în a doua zi de Paşte.

Poliţiştii rutieri au aşezat acolo aparatul radar pentru că acum trei săptămâni, în urma unei depăşiri neregulamentare, trei persoane şi-au pierdut viaţa. În jumătate de oră, 3 şoferi au rămas fără permis de conducere pentru că au depăşit pe linie continuă.

În total, 11 echipaje ale poliţiei rutiere din Galaţi au fost marți pe drumurile naţionale din judeţ.

Comisar şef Bogdan Carp, Comandantul Poliţiei Rutiere Galaţi: "Depăşiri neregulamentare, depăşirea limitei legale de viteză şi chiar consum de băuturi alcoolice."

Poliţiştii spun că dacă se simt nedreptăţiţi, şoferii care au rămas fără permis de conducere se pot adresa instanţelor de judecată.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO