Razie în București la cei cu mașini și motociclete modificate. 50 au rămas fără talon

Ultima actualizare: 03-10-2020 09:44

A fost razie vineri noapte printre şoferii din capitală. Aproape 30 de polițiști de la Brigada Rutieră, alături de inspectori de la Registrul Auto Român, au verificat mașinile, dar și motocicletele, în mai multe zone intens circulate din București.

O sută de amenzi au aplicat oamenii legii în doar câteva ore, iar peste 50 de șoferi au rămas fără certificatele de înmatriculare.

Acțiunea i-a vizat pe cei care și-au modificat ilegal vehiculele, dar și pe cei care ar participa la întreceri neautorizate pe drumuri publice.

Motocicliştii au fost primii luaţi în vizor de poliţişti, în Bucureşti. Unii dintre ei s-au dovedit a fi ”mult prea zgomotoşi” pentru cât permite legea şi astfel au suportat consecinţele.

Nici cei cu autoturisme n-au scăpat de controale. Pasiunea i-ar împinge pe şoferi să-şi modifice maşinile, susţin ei, deşi, din păcate, îşi pot pune în pericol propriile vieţi, dar şi pe ale celorlalţi.

Alături de poliţiştii de la Brigada Rutieră la acţiune au participat şi inspectori din cadrul Registrului Auto Român.

Insp. principal de poliţie Claudiu Costea, Brigada Rutieră: ”La nivelul Brigăzii Rutiere au fost înregistrate foarte multe sesizări cu privire la tulburarea liniştii publice. Acest aspect a fost verificat cu precădere. Au fost verificate motociclete, autoturisme cu modificare neomologate ale sistemului de omologare a noxelor.”

Poliţiştii anunţă că şi în perioada următoare vor avea loc astfel de acţiuni.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO