Final de razboi intre Victor Piturca si fosta sa amanta. Ce decizie a luat selectionerul nationalei

11-07-2013 18:17

Victor Piturca isi socheaza familia. Satul de procesele scandaloase pe tema paternitatii si a pensiei alimentare, selectionerul isi revendica oficial drepturile de tata.

Piturca a dat-o in judecata pe fosta lui amanta si lupta, mai nou, pentru zilele in care il va avea alaturi pe Edan.

La doar cateva zile dupa ce Tribunalul ilfov i-a reconfirmat oficial statutul de tata al lui Edan - de asta data cu acceptul sau, ca urmarea a expertizei ADN la care s-a dus de buna voie - Victor Piturca a deschis un proces impotriva fostei amante Vica Blochina, privind exercitarea autoritatii parintesti.

Procesul se afla in faza de pregatire si poate incepe cel mai tarziu in ianuarie.

Decoamdata, dosarul, tratat ca unul strict secret, este tinut sub cheie si absolut nimeni nu are acces la el.

Insa surse apropiate de selectioner sustin ca Victor Piturca cere custodia baietelului - si din acest punct de vedere el trebuie sa spuna daca vrea o custodie exclusiva, adica sa i-l ia pe Edan Vicai - si mai ales cand si cum doreste sa se ocupe de cresterea si educatia copilului.

Miza celor doua cerinte este dublata si de pensia alimentara, pe care Tribunalul ilfov i-a mai redus-o de la 90.000 de euro, la 50.666 de euro.

In plus, in acest moment, pana la judecarea recursului in procesul de paternitate si pensie de intretinere - celebrul antrenor trebuie sa achite retroactiv 50.666 de euro, suma ce initial era aproape dubla.

Aceleasi surse sustin ca este doar inceputul unui razboi declansat de selectioner: nu este exclus ca el sa incerce sa ii ia cu forta fostei amante si masina si apartamentul luxos pe care i l-a daruit dupa nasterea lui Edan Blochin, acum sase ani.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO