Ramona, tanara de 17 ani din Gorj care a disparut de acasa, a fost gasita. De ce refuza categoric sa se intoarca la parinti

Dată publicare: 20-02-2014 13:35
Dată actualizare: 23-02-2014 00:27


  Tanara de 17 ani din judetul Gorj care a disparut de acasa in data de 11 februarie a fost gasita joi dimineata de o patrula a politiei, pe o strada din Targu Jiu.

Initial, ea le-a spus politistilor ca, in tot acest timp, a stat la o prietena, insa atunci cand si-a sunat parintii i-a anuntat ca are de gand sa se marite si nu se va mai intoarce acasa.

Ramona a fost condusa de agenti la sediul politiei din Targu Jiu. Acolo a stat de vorba atat cu psihologul inspectoratului cat si cu cel de la Protectia Copilului.

Fata le-a spus acestora ca, in tot acest timp nu a fost supusa niciunui abuz. Mai mult, nu si-a sunat familia pentru ca se certase cu tatal ei.

Miercuri seara, cand a vazut la televizor ca este data in urmarire generala si este cautat de politisti, a dat un semn de viata. Si-a sunat parintii si le-a reprosat ca au facut public cazul ei.

Tanara i-a anuntat pe aceasta cale ca are un prieten si are de gand sa se marite cu el. Ramona nu se va duce insa acasa. Ea vrea sa ramana intr-un centru de primire a minorilor din Targu Jiu, acolo unde va ramane sub atentia specialistilor de la Protectia Copilului.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO