Primele măsuri luate în cazul profesoarei care atacă bebeluși pe stradă, la Târgoviște

carucior bebelus
iStock

Poliţiştii dâmboviţeni fac investigaţii în cazul unei femei din Târgovişte ce este acuzată că a atacat un bebeluş pe stradă, în timp ce era plimbat cu căruciorul de mama sa.

''Femeia a fost internată voluntar la o unitate spitalicească din Târgovişte, ieri după amiază (marţi, n.r.)'', a anunţat IPJ Dâmboviţa.

Se pare că sunt mai multe incidente de acest fel, iar cel mai recent a avut loc în urmă cu câteva zile. Mama bebeluşului susţine că femeia a intrat în vorbă cu ea, i-a spus să îi dea copilul, iar apoi s-a dus spre căruciorul acestuia şi a încercat să îl sugrume pe micuţ. În ajutor a venit un bărbat aflat în apropiere, campion la karate, care l-a salvat pe cel mic din mâinile femeii.

Mama bebelușului, Ioana, 25 de ani a spus că duminica a ieşit la plimbare cu bebeluşul de 6 luni pe o stradă din Târgovişte. Cel mic era în cărucior când o femeie s-a apropiat şi a spus că vrea ea copilul. Ioana a crezut că este o glumă. Însă când femeia a pus mâna pe băieţel şi-a dat seama că totul ia o turnură dramatică!

"I-am spus: Nu, doamnă, lăsaţi-mi copilul nu pot să vă dau copilul meu. Atunci ea a început să mă ameninţe: Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor! Şi a şi sărit cu mâinile în gâtul bebeluşului ca să mă intimideze pe mine că nu am vrut să îi dau copilul meu. Am început să tremur, nu ştiam ce să fac şi m-am rugat la Dumnezeu să mă ajute, pentru că nu mai ştiam cum să reacţionez", povesteşte mama atacată.

Citește și
mama cu bebelus
Mamă atacată pe stradă de o femeie care i-a cerut copilul. "Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor!"
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Un bărbat care trecea întâmplător prin zona a observat scena şi a intervenit imediat. ”Era asaltată de către o doamnă, care arăta foarte normal, trebuie spus, şi mămica tot striga că doamna respectivă vrea să îi sugrume bebeluşul. Am mers, când am ajuns doamna avea mâinile încleştate pe căruţ şi nu voia să îl lase, a trebuit să o dau la o parte cu forţa.”

Agresoarea este profesor suplinitor la un liceu din Târgovişte. Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Sorin Ion, a precizat că profesoara în cauză nu are plângeri cu privire la comportamentul de la şcoală, iar examenul psihologic anual nu arată că ar avea vreo problemă.

După ce cazul a fost făcut public, mai multe mămici au sesizat pe reţelele sociale că o femeie agresează copii mici pe stradă sau în parcarea unui supermarket din Târgovişte.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
A văzut un cablu pe jos şi a încercat să-l lege pe stâlp.
A văzut un cablu pe jos şi a încercat să-l lege pe stâlp. "Am crezut că a murit pe loc"

Un tânăr de 19 ani, din Voia, judeţul Dâmboviţa, a ajuns de urgenţă la spital marţi după-amiază, după ce s-a electrocutat pe un stâlp. În stare gravă, a fost dus cu ambulanţa la spital, iar medicii încearcă să îl stabilizeze.

Mamă atacată pe stradă de o femeie care i-a cerut copilul.
Mamă atacată pe stradă de o femeie care i-a cerut copilul. "Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor!"

Incident şocant pe o stradă din Târgovişte. O mamă care îşi plimbă copilul în cărucior a fost atacată de o femeie, care i-ar fi cerut să-i dea ei băieţelul.

Recomandări
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu

Administrația Prezidențială a anunțat, marți, că a transmis ministrului Justiției, Alina Gorghiu, conform procedurii, cererile de urmărire penală față de fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu.

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”

Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde "în câteva secunde" cu "arme neutilizate până acum" unor posibile represalii ale Israelului după atacul iranian cu drone şi rachete de sâmbătă asupra statului israelian, informează marţi E