Prietenii lui Răzvan Ciobanu, devastaţi de durere în ziua înmormântării. Mărturiile acestora


Ultimul update: Joi 02 Mai 2019 16:35
Data publicarii: Joi 02 Mai 2019 16:18
Categorie: Stiri actuale
înmormântare Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat în cimitirul Progresul din Capitală. Familia şi cei care l-au cunoscut, oameni care i-au apreciat creațiile sau nume cunoscute din lumea modei, au ţinut să îl conducă pe ultimul drum.

Slujba de înmormântare a început în jurul orei 11 la biserică de lângă cimitirul Progresul din Capitală. Curtea a fost plină de oameni care i-au apreciat creaţiile şi au venit să fie alături de familia îndurerată. Alături de ei au fost şi colegi din lumea modei.

LA FINALUL ARTICOLULUI PUTEȚI VEDEA O GALERIE FOTO DE LA ÎNMORMÂNTAREA DESIGNERULUI!

CĂTĂLIN BOTEZATU: "Pentru noi Răzvan Ciobanu rămâne acel copil minunat, cu suflet minunat, declarat la începutul carierei sale "copilul minune al modei româneşti", un copil care prin creativitatea sa a demonstrat că este foarte bun."

IULIA ALBU: "Răzvan a fost un om extraordinar pe care am avut privilegiul să îl cunosc, e un om care a gresit, dar greşelile nu mai sunt importante acum."

Cu ochii în lacrimi, prietenii designerului, evoca amintiri care pentru ei sunt pline de lumină şi căldura:

VICA BLOCHINA, prietena: "A fost un prieten foarte bun şi o să îmi lipsească foarte mult".

ILINCA VANDICI, prietena: "Mi-e foarte greu să vorbesc, este cumplit. Nu îl vom uita niciodată. Ne-a dat nişte lecţii de viaţă, inclusiv acum, din care trebuie să învăţăm ceva. Nu îl vom uita niciodată, pe mine m-a făcut cea mai frumoasă mireasă".

MIRELA VESCAN: "Avea umor, cuvântul de ordine era glamour, cel mai des ne întâlneam la film, era extrem de cinefil, o să mă gândesc tot timpul la el. Mi-e dor de el!"

Dincolo de controversele poveştilor sale de viaţă, Răzvan Ciobanu a lăsat amintiri greu de şters în inimile celor care l-au preţuit. Dumnezeu să îl ierte!

Motivul pentru care Răzvan Ciobanu a plecat din Mamaia în mijlocul nopții
Trupul lui Răzvan Ciobanu depus la capelă. FILMUL ultimelor ore de viață refăcut de anchetatori
Răzvan Ciobanu nu a fost victima unei crime. Cele două ipoteze verificate de anchetatori
FULLSCREEN
Prietenii lui Răzvan Ciobanu, devastaţi de durere în ziua înmormântării. Mărturiile acestora
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO