Preselectiile de la Vocea Romaniei au ajuns la Iasi. Sute de concurenti au venit sa-si demonstreze calitatile

31-05-2015 18:17


Iasiul a vibrat duminica pe ritmuri muzicale, la preselectiile de la Vocea Romaniei. Sute de concurenti din toata Moldova au venit hotarati sa demonstreze ca au toate calitatile pentru a intra in competitie.

Echipa Vocea Romaniei a avut o misiunea grea, insa un lucru este sigur - doar vocea conteaza.

Concurenti de toate varstele au venit sa demonstreze ca merita un loc in urmatoarea etapa a competitiei in care doare vocea conteaza. Ei s-au intrecut pe ritmuri de rock, pop, jazz, folk sau muzica clasica. Emotiile au fost mari, astfel ca sfaturile unuia dintre fostii concurenti Vocea Romaniei au fost binevenite.

Ioan Bigea, finalist Vocea Romaniei: "Sfatul meu pentru concurentii de la Vocea Romaniei este sa aiba incredere in ei. Atunci cand ai incredere, totul merge bine. Cand ai incredere in tine transmiti emotie si nu esti fals."

Caravana Vocea Romaniei continua preselectiile in tara. Cei care vor sa prinda un loc in competitie, sunt asteptati pe 14 iunie la Brasov, pe 21 iunie la Timisoara, iar pe 27 si 28 iunie in Bucuresti. Inscrierile se pot face si pe site-ul www.vocearomaniei.protv.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO