Presedinta unei sectii de vot, inlocuita fiindca cerea pe Facebook neprezentarea la referendum

Ultima actualizare: 15-08-2012 01:07
Facebook

Presedinta unei sectii de votare din Iasi a fost inlocuita, sambata, printr-o decizie a Biroului Electoral Judeþean (BEJ) Iasi, din cauza unui mesaj postat pe Facebook, in care femeia le cerea prietenilor ei sa nu se prezinte la votul pentru referendum.

Cristina Elena Irimia a fost inlocuita din functia de presedinte a sectiei de votare 123 din Iasi, in urma unui mesaj postat, in cursul acestei saptamani, pe reteaua de socializare Facebook, prin care le cere prietenilor ei sa nu mearga la vot in ziua referendumului.

Decizia BEJ Iasi a fost luata in urma unei contestatii depuse de filiala ieseana a PSD.

In mesajul postat pe propria pagina de Facebook, femeia le cere prietenilor sa nu mearga la referendum.

"Dragi prieteni de pe Facebook… am o singura rugaminte pt voi... duminica mergeti in parc, iesiti cu amicii la o bere, mergeti la un gratar, faceti dragoste, numai NU MERGETI LA REFERENDUM....tin sa fac o precizare: ma adresez acelora care au rate in euro, acelora care au muncit pe branci pentru diplomele lor de masterat si doctorat, acelora care se simt jigniti de modul in care ne trateaza, din nou, U.E. dar si acelora care muncesc cinstit, platesc taxe peste taxe la stat pt. ca unii sa stea cu mana intinsa pt ajutorul social (aceasta minunata gaselnita de incurajare a lenei e opera PSD-ului, din perioada tovarasului Iliescu)", scrie femeia pe pagina sa de Facebook.

Pentru sustinerea contestatiei, PSD Iasi a depus la BEJ si o fotocopie a mesajului postat pe Facebook.

Intrunit in cursul zilei de sambata, BEJ Iasi a decis inlocuirea Cristinei Irimia din functia de presedinte al sectiei de votare nr. 123 din municipiul Iasi.

"Mesajul denota o anumita implicare politica a persoanei in cauza care ridica suspiciuni asupra indeplinirii cu impartialitate si corectitudine a atributiilor acesteia in calitate de presedinte al sectiei de votare", se arata intr-un comunicat al BEJ Iasi.

Cristina Irimia a fost inlocuita cu o alta persoana, aflata pe lista de rezerva.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO