Preparate spectaculoase la preselectiile MasterChef. Ce spun fostii concurenti despre cei care s-au inscris in competitie
Caravana Masterchef s-a intors duminica la Bucuresti, sa le mai dea o sansa pasionatilor de gatit care n-au apucat sa arate ce pot.
Sute de pretendenti la cel mai ravnit titlu culinar si-au prezentat emotionati sau entuziasmati preparatele in fata juriului. Alaturi de ei au fost si cativa dintre fostii concurentii Masterchef, care le-au studiat farfuriile cu atentie si le-au dat sfaturi care ar putea sa-i ajute mai departe in competitie, daca vor reusi sa treaca de preselectii.
Combinatii inedite de ingrediente, culoare si savoare... Iata reteta pe care au incercat sa o respecte toti cei care s-au prezentat duminica la preselectiile de la Bucuresti. Dupa ce si-au aranjat cu migala preparatele inainte de a se prezenta in fata juriului, aspirantii la sortul de Masterchef au asteptat cu emotie "verdictul" fostilor concurenti- Tudor, Silviu, Andreea, Ciprian si Rasty.
Tudor Marcu, fost concurent Masterchef: “Sunt si preparate frumoase. Sunt si preparate care n-arata la fel de bine, dar poate au un gust bun si sa zicem ca compenseaza cu chestia asta. Dar am vazut, ne-a placut si sa zicem ca exista potential."
Andreea Ionica, fosta concurenta Masterchef: "Chiar am vazut o domnisoara care a facut o bila de ciocolata. Arata foarte elegant. Am intrebat-o ce are de gand sa faca in urmatoarele doua luni de zile si mi-a placut raspunsul ei - a zis ca are de gand sa castige Masterchef."
Ce inseamna sa participi la o competitie de o asemenea anvergura au simtit-o pe pielea lor fostii concurenti, care spun ca Masterchef le-a dat sansa de a se lansa in gastronomie.
Silviu Chelaru, fost concurent Masterchef: "Fiind in emisiune, oamenii te vad, normal ca primesti un plus de credibilitate. Pe mine unul m-a ajutat, am stiut sa ma folosesc de chestia asta si a fost ok."
Timp de cinci sezoane, Masterchef a reunit oameni din toate colturile tarii, care au reusit, sub indrumarea celor trei chefi, Patricia, Foa si Adrian Hadean - sa treaca de la pasiune la excelenta in arta culinara.