Prefectul Capitalei anunță intensificarea controalelor în Bucureşti. Vor fi filtre permanente de verificare

Ultima actualizare: 20-10-2021 14:39
permis rutiera
Agerpres

Prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dispus miercuri, în cadrul şedinţei cu reprezentanţii Poliţiei Capitalei, ai Poliţiei Locale Bucureşti şi Jandarmeriei, intensificarea controalelor în Bucureşti, pentru asigurarea respectării regulilor. 

Astfel, prefectul Capitalei, Alexandra Georgiana Vacaru, a dat dispoziţii clare în legătură cu suplimentarea numărului de persoane din cadrul Poliţiei Capitalei, Poliţiei Locale Bucureşti şi Jandarmeriei. În mod special, controalele realizate de oamenii legii vor viza activităţile derulate după ora 20.00, pe tot teritoriul municipiului Bucureşti, pentru cel puţin o lună, începând din această seară (20.10.2021).

Concret, preşedintele Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU), prefectul municipiului Bucureşti, a aprobat introducerea în spaţiile publice a unor filtre permanente de verificare, formate din echipe mixte (Poliţia Capitalei, Poliţia Locală Bucureşti şi Jandarmerie). Acestea vor fi fixate pe principalele artere, pentru controalele de noapte (după ora 20.00 până dimineaţa).

De asemenea, începând de astăzi, verificarea pe teren a respectării normelor de către cetăţeni şi operatorii economici se va face intensiv, echipele de control fiind însoţite şi de prefectul Capitalei şi subprefecţi.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO