Prea saraci sa-si cumpere bautura, dar cu pofta de alcool, 3 barbati au murit dupa un cocktail toxic

Ultima actualizare: 14-03-2013 07:12
cocktail toxic

Prea saraci ca sa-si cumpere bautura, cinci barbati fara capatai din Bihor si-au preparat un cocktail extrem de periculos, in care, pe langa alcool, au pus si alte substante toxice.

Trei dintre ei au murit la interval de cateva ore, altul este in moarte cerebrala iar ultimul dintre ei a fost stabilizat, insa face dializa si este intubat. Inconstienta acestor zilieri in constructii, cu varste intre 40 si 60 de ani, este cercetata acum de politisti.

Cei cinci barbati nu aveau familii si lucrau cu ziua in localitatea Valea lui Mihai. Seara, s-au adunat la unul dintre ei sa joace carti si s-au pus pe baut spirt medicinal. Au urmat apoi si alte combinatii care s-au dovedit mortale pentru trei dintre ei. Cand a vazut ca rand pe rand, colegii lui se simt extrem de rau, unul dintre muncitori a sunat la 112.

Medicii fac eforturi disperate sa-i salveze pe cei doi barbati ramasi in viata. Unul dintre ei a intrat in moarte cerebrala si e tinut in viata doar cu ajutorul aparatelor.

Politistii au deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca ce substante au fost gasite in cocktailul mortal.

Pentru ca nu aveau familii, de inmormantarea celor trei barbati se va ocupa primaria din comuna Shimian. Saptamana trecuta, un alt barbat de 43 de ani, din Bihor, si-a pierdut viata dupa ce a baut lichid de frana.

 

Citeste și...
Parteneri