Poveste de groaza: Romanca ucisa de sot si ingropata in casa de vacanta

Ultima actualizare: 28-10-2012 02:56

Cadavrul unei femei de 60 de ani, o romanca stabilita inainte de '89 in Viena, a fost descoperit ingropat curtea unei case din Romania infasurat intr-un covor.

Fratele doctoritei macelarite la Brasov a fost pe lista suspectilor

L-au scos chiar politistii austrieci, care de la inceputul lunii au trecut-o pe femeie drept "disparuta" in baza de date. Oamenii legii il banuiau pe sot, si el roman, ca a ucis-o.

Treceau printr-un divort urat, iar femeia i-ar fi cerut barbatului 100.000 de euro ca sa isi dea acordul pentru despartire. Imediat, el ar fi urzit un plan diabolic. Casa de vacanta a celor doi soti din Covasna s-a transformat joi in scena a cercetarilor.

Politistii romani au aflat ca barbatul a cumparat imobilul in urma cu 20 de zile. Atunci se pare ca si-a ingropat si sotia, o femeie in varsta de 60 de ani.

Cuplul a facut de curand o vizita in Romania dupa ce barbatul i-ar fi spus sotiei ca ar vrea sa rezolve problemele in plin proces de divort. A fost o asa-zisa vacanta a impacarii. Anchetatorii cred ca a ucis-o pe drum, apoi a adus-o in locuinta abia achizitionata.

La inceputul lunii, abia intors din Romania, acesta a anuntat disparitia sotiei sale. Nu a fost insa prea convingator si politistii austrieci l-au retinut. Apoi au aflat ca ar fi cumparat o casa in judetul Covasna, cu putin timp inainte. Acum au descins aici si au descoperit cadavrul. In acest moment, barbatul este in arest in Austria, iar politistii il numesc suspectul lor principal.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO