Polițistul din Craiova care a întreținut 2 ani relații intime cu o minoră și a lăsat-o gravidă

Ultima actualizare: 01-11-2019 19:25

Încă un caz grav cu un agent din Craiova pătează imaginea poliției române. Bărbatul a fost arestat sub acuzații scandaloase: este cercetat pentru că a avut relații intime cu o minoră de 13 ani, pe care a și filmat-o în ipostaze indecente.

Imaginile și fotografiile, cu conţinut sexual explicit, au fost găsite de procurorii DIICOT.

Poliţistul Ionuţ Bogdan Alexandru era agent de ordine la Secţia 5 din Craiova. A întâlnit-o pe adolescentă acum doi ani, când patrula pe stradă în Segarcea - judeţul Dolj. Fata, care la acea vreme avea 13 ani, i-ar fi cerut o ţigară şi ulterior cei doi au păstrat legătura pe reţelele sociale.

Relaţia dintre ei a devenit tot mai apropiată, iar copila - aflată în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului - a început să lipsească frecvent de la şcoală.

Teodora Barbu, reprezentant DGASPC Dolj: "Luând în considerare informaţiile comunicate de asistentul maternal cu privire la anturajul copilului şi comportamentul inadecvat al acestuia, încălcarea frecvenţă a regulilor, absenteism şcolar şi de la domiciliu, consum de tutun, managerul de caz a solicitat în luna mai 2019 sprijinul BCCO pentru identificarea unor eventuale forme de abuz, exploatare, trafic asupra minore."

Investigaţiile făcute de poliţiştii de la combaterea crimei organizate au confirmat temerile asistentului maternal. Fata avea o relaţie nepotrivită şi ilegală cu agentul. La ultimul control medical a reieşit şi că fata rămăsese însărcinată, dar sarcina se oprise din evoluţie.

Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj: "Bărbatul respectiv este bănuit că în urmă cu doi ani a început să întreţină relaţii sexuale cu minoră. Ulterior acesta realizan mai multe filmări şi fotografii cu caracter sexual explicit. De asemenea, cei doi şi-ar fi transmis reciproc mai multe astfel de imagini."

Agentul care a profitat de naivitatea fetei este divorţat şi tatăl unui băiat minor. A trecut toate testările psihologice, ultima, în primăvară. În februarie a salvat un bărbat dintr-un incendiu

Ionuț Ciciu, vicepreședinte sindicatul polițiștilor Dolj: "Acest poliţist, dacă a făcut ce a făcut şi de ce este acuzat, va răspunde în fata anchetatorilor şi va fi tras la răspundere. La ora asta, societatea are poliţia pe care şi-o permite, o poliţie prost plătită, prost dotată şi oameni care sar gardul în această instutie fără să urmeze instutiile de învăţământ ale MAI."

Poliţistul de 33 de ani, acuzat că a avut relații intime cu o fată de 13 ani şi a filmat-o în ipostaze indecente a fost arestat prevenitiv. Adolescenta a fost internată într-un centru al Direcţiei pentru Protecţia Copilului şi primeşte consiliere psihologică.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO