Interlopului Bebe Carabina, care a impuscat miercuri un politist, i s-a facut rau in timpul anchetei

Dată publicare: 14-03-2012 16:34
Dată actualizare: 02-11-2012 14:15


Interlopul Bebe Carabina a impuscat un politist. N...
Interlopul Bebe Carabina a impuscat un politist. N...

Interlopul Bebe Carabina, cel care a ranit miercuri un politist cu un pistol cu bile, a fost internat joi seara la Spitalul Floreasca din Capitala.

Individul era audiat in sectia de politie, cand a solicitat o ambulanta, pentru ca i s-ar fi simtit rau.

Mascatii l-au supravegheat toata noaptea in sectia de chirurgie, iar joi medicii vor decide daca va fi sau nu externat.

Agresorul, care era vanat de politisti de mai multe luni, este un cunoscut membru al lumii interlope, care i-a mai atacat si in trecut pe oamenii legii.

Politistii l-au identificat in trafic, l-au tras pe dreapta si s-au legitimat, moment in care

Bebe Carabina

a scos un pistol cu bile si a tras asupra agentilor, ranindu-l pe unul dintre ei in zona capului. Colegii politistului impuscat au reusit sa-l imobilizeze pe suspect, dupa ce au tras mai multe focuri in aer.

Incidentul s-a petrecut in cartierul Aparatorii Patriei din Capitala.

Politistul ranit a fost transportat la Spitalul Bogdasar-Arseni, medicii care i-au acordat primul ajutor spunand ca are o rana superficiala la scalp.

Cine este Bebe Carabina

In octombrie 1999, pe cand Bebe Carabina era cautat pentru jaf armat, doi politisti au dat din intamplare peste barlogul lui, fara sa stie cu cine au de-a face. Cand au sunat la usa, Carabina a tras in ei si a disparut fara urma. Atunci a fost alertata politia din toata tara.

In aceea perioada, Carabina statea cu chirie in orase aglomerate si castiga increderea proprietarilor printr-un comportament elegant. Nu-si facea prieteni iar iubitele nu-i stiau niciodata adevaratul nume. Umbla deghizat si folosea un set intreg de acte false.

A fost prins in aprilie 2000, la Ghimpati, judetul Giurgiu, unde se afla impreuna cu trei complici, insa nu de politisti, ci de cativa tarani care stateau de paza, dupa comuna lor fusese tinta unor jafuri. Complicii au scapat, iar Carabina a refuzat sa le dezvaluie politistilor numele lor.


VIDEO PROTVPLUS.RO