Poliţist din Olt, acuzat că a bătut cu vătraiul o femeie și a amenințat-o cu moartea

Ultima actualizare: 27-10-2019 12:25
Poliţist din Olt, acuzat că a bătut cu vătraiul o femeie
Pro TV

Un poliţist din Olt este cercetat după ce a agresat o femeie, fapta având loc în locuinţa bărbatului. Cei doi se cunoşteau şi femeia venise de bunăvoie în casa poliţistului, relatează IPJ Olt.

Femeia agresată a povestit, de pe patul de spital, că poliţistul a lovit-o, inclusiv cu un vătrai, că a vrut să o violeze şi că a ameninţat că o omoară.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Politie al Judeţului Olt, pe data de 26 octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 49 de ani, din oraşul Potcoava, despre faptul că este agresată fizic de un bărbat, refuzând să dezvăluie identitatea acestuia.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat apelanta la locuinţa unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool si al unor discuţii in contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoşteau, femeia mergând la locuinţa respectivă de bunăvoie. Bărbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava ăi era în concediu de odihnă, la locuința sa", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau prestigiului instituţiei urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale", se mai arată în comunicat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO