Ploile nu se opresc pana miercuri. Prognoza meteo pentru urmatoarele 3 zile

Ultima actualizare: 05-06-2014 07:03
Ploile nu se opresc pana miercuri. Prognoza meteo ...
Ploile nu se opresc pana miercuri 2. Prognoza mete...

Prognoza meteo. Luni aversele vor veni dupa-amiaza si seara local in jumatatea de sud a tarii si in zonele de munte si pe spatii mai restranse in rest.

Cum este vremea luni in tara
Vremea e variabila in Oltenia, in sudul Munteniei dar si in nordul Moldovei si era innorat in rest. Izolat, se semnalau ploi slabe in Crisana, Transilvania, Oltenia si Muntenia. Vantul avea unele intensificari in Muntii Banatului. Cel mai racoare era la Toplita, Intorsura Buzaului si Petrosani 10 grade iar cea mai ridicata temperatura se inregistra la Mangalia 19 grade.

Astazi vom avea vreme racoroasa si in general instabila. Aversele vor veni dupa-amiaza si seara local in jumatatea de sud a tarii si in zonele de munte si pe spatii mai restranse in rest. Pot sa apara si descarcari electrice iar cantitatile de apa strinse pot depasi izolat 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. Vantul va avea unele rabufniri in timpul ploilor iar maximele termice vor fi cuprinse intre 17 si 24 de grade Celsius.

Cum va fi vremea in urmatoarele 3 zile
Marti vor fi averse cu fenomene electrice in a doua parte a zilei, in sudul tarii dar si in zonele de deal si de munte. Miercuri asteptam ploi locale dupa-amiaza si seara, in zonele de deal si de munte iar joi in sudul, in estul tarii, dar si la deal si la munte. Temperaturile vor fi in crestere usoara in fiecare zi iar joi maximele termice vor fi cuprinse intre 22 si 28 de grade Celsius.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO