Planul din spatele crimei din Bragadiru. Ce voiau de fapt să fure cei doi tineri

Ultima actualizare: 30-06-2019 08:27

Doi indivizi au fost reţinuţi în cazul tinerei de 30 de ani, ucisă într-un cartier rezidențial din apropierea Bucureștiului. Suspectul principal și-a recunoscut fapta.

A vrut să îi fure fetei mașina, însă nu a reușit. I-a luat viața și banii găsiți în casă: 150 de lei. Celălalt reținut, acuzat de complicitate este tânărul care îi plimba victimei câinele și primul care a anunțat moartea ei.

Principalul suspect are 26 de ani şi a fost capturat la Mamaia. În fața anchetatorilor, a mărturisit că ar fi ucis-o pe Manuela, ca să-i fure maşina. Însă autoturismul avea o funcţie de recunostere facială şi nu a putut fi mişcat de pe loc. Iar camerele de supraveghere montate în zona le-au dezvăluit poliţiştilor tentativa eşuată de furt.

Tânăra a fost descoperită fără viaţă de un alt tânăr, de 23 de ani, care-i făcea, contra cost, diverse comisioane şi îi plimba câinele.

Chiar acest tânăr a anunţat poliţia, dar anchetatorii au bănuiala că totul a fost o stratagemă pentru a-l exclude de pe lista suspecţilor. Cei doi indivizi sunt prieteni.

Deşi a negat cu înverşunare acest lucru, poliţiştii îl acuză şi pe cel care plimbă câinele victimei de complicitate. Oamenii legii spun că el este cel care i-a oferit prietenului său informaţii preţioase ca şi ducă planul la bun sfârşit. totul, ca să-i fure fetei maşina.

Suspectul principal a plecat din apartament cu 150 de lei, singurii bani găsiţi.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO