Pistolarul din Constanța a fost prins. A fost nevoie să intervină Trupele Speciale

Ultima actualizare: 12-09-2020 20:59
pistol
Getty

Individul care a tras cu pistolul pe stradă, la Constanța, a fost prins de polițiști. Împușcase în cap un bărbat, cu un pistol cu bile. A fost violent și la reținere, așa că au intervenit trupele speciale.

Agresorul are 19 ani și acum o săptămână împușcase în cap alt bărbat, în urma unui conflict spontan.

Sîmbătă, a fost identificat și reținut pe o stradă din oraș, dar a fost nevoie de intervenția polițiștilor de la acțiuni speciale, pentru că s-a opus reținerii și avea asupra lui un cuțit, a comunicat IPJ Constanța, potrivit news.ro.

Pe data de 5 septembrie, el a ameninţat cu bătaia două persoane în timp ce se aflau pe strada Ştefan cel Mare, trăgând asupra uneia dintre acestea cu un pistol cu bile şi provocându-i răni.

„La faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul ameninţându-l pe bărbatul în cauză, cât şi pe fratele acestuia, cu acte de violenţă. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre fraţi fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, au anunţat poliţiştii.

 

A mai fost acuzat de o tâlhărie

 

Agresorul a fost identificat și reținut sâmbătă pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanţa. Individul a mai fost acuzat de încă o faptă violentă.

„Dat fiind faptul că acesta avea asupra sa un obiect tăietor şi s-a opus reţinerii, a fost necesară intervenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Totodată, în sarcina persoanei în cauză, poliţiştii au reţinut săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă comisă la data de 11 septembrie, în incinta unui imobil din municipiul Constanţa, unde acesta ar fi smuls, prin violenţă, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai multe persoane”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ, urmând ca duminică să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO