Piața Unirii din Iaşi, "invadată" după mitingul PSD. Ce au scandat oamenii


Ultimul update: Joi 09 Mai 2019 22:52
Data publicarii: Joi 09 Mai 2019 20:38
Categorie: Stiri actuale
Piața Unirii din Iaşi,

Peste 6.000 de ieşeni au ocupat Piaţa Unirii, joi seara, imediat după terminarea mitingului PSD, oamenii scandând lozinci împotriva lui Liviu Dragnea şi a social-democraţilor.

Gardurile metalice instalate în jurul Pieţei Unirii au fost ridicate de către jandarmi la câteva zeci de minute după terminarea mitingului PSD, astfel că oamenii veniţi să protesteze faţă de Liviu Dragnea au ocupat întreaga piaţă.

La un moment dat, au apărut schimburi de replici între susţinători ai PSD rămaşi în piaţă, în număr de câteva zeci, şi protestatari, însă nu au existat incidente, informează News.ro.

Protestatarii au cântat imnul naţional, apoi au scandat minute în şir "Hoţii, hoţii" şi "PSD, ciuma roşie".

 

După ce au manifestat în Piaţa Unirii timp de o oră, oamenii au pornit în marş pe străzile oraşului.

PSD a organizat, joi, la Iaşi, un miting la care au participat peste 10.000 de membri şi simpatizanţi. Piaţa Unirii a fost delimitată cu garduri metalice, iar pe scena amplasată a avut loc un spectacol folcloric, iar ulterior liderii PSD Liviu Dragnea, Rovana Plumb şi candidaţi la alegerile europarlamentare au ţinut discursuri.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO