Peste 800 de elevi, evacuați dintr-o școală din cauza unui incendiu. Doi profesori au primit îngrijiri


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 07 Noiembrie 2018 11:16
Categorie: Stiri actuale
ambulanta pompieri

Peste 800 de elevi și profesori de la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” din Hunedoara au fost evacuați, miercuri, după ce la subsolul instituției a izbucnit un incendiu.

„Până la sosirea echipajelor de pompieri, toţi elevii şi profesorii s-au autoevacuat din clădirea şcolii. Incendiul a generat o cantitate destul de însemnată de fum, care a afectat doi profesori, un bărbat şi o femeie, aceştia suferind intoxicaţii uşoare cu fum", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda, conform Agerpres.

Cele două cadre didactice au primit îngrijiri medicale la faţa locului din partea unui echipaj al Ambulanţei, după care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Hunedoara pentru investigaţii suplimentare.

Pentru stingerea incendiului, la faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri militari, focul fiind lichidat în câteva minute, deoarece în încăperea respectivă ardeau deşeuri de cauciuc şi hârtie.

Pompierii cercetează acum cauza care a condus la producerea incendiului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO