Peste 3 milioane de oameni au mers pe Drumul Tigarilor. Record de audienta pentru Romania, te iubesc

Rares Nastase

Duminica, 28 octombrie, atunci cand ProTv a condus detasat in topul audientelor intreaga zi, Romania, te iubesc! a inregistrat cea mai urmarita editie de la lansare.

Duminica, 28 octombrie, telespectatorii au demonstrat inca o data ca sunt Pro, iar pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani Romania, te iubesc! a stabilit un nou record de audienta, Stirile ProTv de la ora 19:00 au avut cea mai urmarita editie de la 1 Decembrie 2003 incoace, iar filmul de actiune Columbiana, cel care a si ingenuncheat emisiunea X Factor, difuzata de Antena 1, a fost al II-lea cel mai urmarit film din acest an.

Astfel, la nivelul intregii zile, ProTv a inregistrat, in medie, pe publicul comercial din mediul urban 5,2 puncte de rating si 20,3% cota de piata, iar pe publicul din mediul urban 4,5 puncte de rating si 16,1 procente din cota de piata.

Romania, te iubesc!, un nou record de audienta

Emisiunea de anchete jurnalistice Romania, te iubesc! a stabilit duminica, 28 octombrie, un nou record de audienta pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. In minutul de aur al emisiunii, 18:56, peste 3.000.000 de telespectatori erau cu ochii pe Romania, te iubesc!, iar pe publicul comercial ProTv inregistra un rating de 15,5 puncte si mai bine de o treime din cota de piata, 35,6%.

Intre 17:59 si 18:58, atunci cand a fost difuzata emisiunea, ProTv a inregistrat pe publicul sau tinta, in medie, 10,8 puncte de rating si 25,8% cota de piata, de aproape trei ori mai mult decat Antena 1, care obtinea un rating de doar 3,9 puncte si 9,3 procente din cota de piata.

Citește și
Vocea Romaniei
Peste 2 milioane si jumatate de telespectatori au ascultat "Vocea Romaniei" la ProTV
Un român și-a dat în judecată soția când a aflat că nu este tatăl fetei pe care a crescut-o 20 de ani. Cum s-a apărat fosta soție a bărbatului

Si pe publicul din mediul urban ProTV a gustat din plin gustul victoriei, unde a inregistrat, in medie, 8,9 puncte de rating si 19% din cota de piata, de doua ori mai mult decat Antena 1, clasata si de aceasta data pe locul al II-lea, cu 4,1 puncte de rating si 8,8 procente din cota de piata.

Rares Nastase este foarte incantat de faptul ca romanii au mers alaturi de el pe Drumul tigarilor. „Acest gen de ancheta care imbina investigatia cu filmarile in viteza, in tensiune si suspans, este pe sufletul meu. Subiectul a presupus de la alergatura la munca deloc usoara si documentare. Cu atat mai mult ma bucur ca romanii au urmarit aceasta editie si au apreciat reportajul. Am filmat cu oameni din politie cu adevarat profesionisti, lucratori sub acoperire, care prin natura meseriei sunt discreti. Am avut acces la probe spectaculoase
– interceptari telefonice si filmari din fieful contrabandistilor.

Am inteles cum functioneaza filierele, cat de corupt este sistemul si cat de extins este fenomenul traficului cu tigari”, a dezvaluit corespondentul Stirilor ProTv Rares Nastase.

Stirile ProTV, cea mai urmarita editie din 1 Decembrie 2003 incoace la nivelul publicului comercial

Duminica, 28 octombrie, Stirile ProTv au avut cea mai urmarita editie din 1 Decembrie 2003 incoace, la nivelul publicului comercial. In intervalul 18:58 – 19:49, atunci cand a fost difuzata productia, ProTv inregistra, in medie, pe publicul sau tinta, nu mai putin de 15,5 puncte de rating si 32,9% cota de piata, de mai bine de trei ori fata de Antena 1, care avea un rating de doar 4,5 puncte si o cota de piata de 9,5 procente.
Si pe publicul din mediul urban ProTv si-a spulberat competitorii, inregistrand, in medie, 14,1 puncte de rating si 27,1% din cota de piata, de trei ori mai mult fata de Antena 1, clasata si de aceasta data pe locul al II-lea, cu un rating de doar 4,7 puncte si 9 procente din cota de piata.

In minutul de aur al productiei, 19:27, aproape 4.000.000 de romani erau cu ochii pe ProTV.

Columbiana a anihilat X Factor 

Antenei 1 i-a lipsit cu desavarsire factorul X, iar Columbiana, filmul de actiune difuzat de ProTv in intervalul 20:31 – 22.39 a fost nu doar lider de audienta, ci si al II-lea cel mai urmarit film al anului, pe publicul din mediul urban.

Astfel, pe publicul comercial ProTv a fost lider de audienta, cu un rating mediu de 13,7 puncte si 27,8% din cota de piata. In tot acest timp, Antena 1, clasata pe locul al II-lea, obtinea de aproape doua ori mai putin, respectiv 7,5 puncte de rating si 15,2% cota de piata.

Columbiana a fost campioana si pe publicul din mediul urban, unde a inregistrat un rating mediu de 11,1 puncte si 21% cota de piata, spre deosebire de Antena 1, care a obtinut 6,4 puncte de rating si 12,1% cota de piata.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Așa arată cea mai scumpă mașină din România: lovitura dată de Ion Țiriac
VIDEO Așa arată cea mai scumpă mașină din România: lovitura dată de Ion Țiriac
Citește și...
1,5 milioane de oameni au spus
1,5 milioane de oameni au spus "Romania, te iubesc!". Ancheta de pe litoral, lider de audienta

Editia din 21 octombrie a emisiunii Romania, te iubesc! a fost lider de audienta.

Peste 2 milioane si jumatate de telespectatori au ascultat
Peste 2 milioane si jumatate de telespectatori au ascultat "Vocea Romaniei" la ProTV

"Vocea Romaniei" a rasunat vineri seara in casele a milioane de romani. Show-ul de la ProTV a fost lider detasat de audienta la nivelul tuturor categoriilor de public.

RECORD in ultimii 20 de ani. Peste 67 mil. americani au urmarit dezbaterea dintre Obama si Romney
RECORD in ultimii 20 de ani. Peste 67 mil. americani au urmarit dezbaterea dintre Obama si Romney

Peste 67 de milioane de americani au urmarit la televizor dezbaterea dintre actualul presedinte american Barack Obama si contracandidatul sau republican Mitt Romney, aceasta cifra reprezentand un record de audienta pentru ultimii 20 de ani.

Recomandări
Vaccinarea antigripală, recomandată de medici la început de octombrie. Cine beneficiază de rețetă compensată 100%
Vaccinarea antigripală, recomandată de medici la început de octombrie. Cine beneficiază de rețetă compensată 100%

Ne pregătim pentru sezonul rece, iar medicii recomandă vaccinarea antigripală la începutul lunii octombrie. Astfel, protecția va dura până în primele luni de primăvară.  

Polițiștii au ridicat 12 suspecți după bătaia din Pantelimon, continuată la spital. Declarația avocatului unei tabere
Polițiștii au ridicat 12 suspecți după bătaia din Pantelimon, continuată la spital. Declarația avocatului unei tabere

12 suspecți, identificați după confruntările violente din localitatea Pantelimon, aflată la marginea Capitalei, sunt audiați la Parchetul din Buftea, de sâmbătă seară.

„România, te iubesc!”, duminică de la ora 18.00. „Reabilitare, în nisipuri mișcătoare” în proiectul lărgirii plajelor
„România, te iubesc!”, duminică de la ora 18.00. „Reabilitare, în nisipuri mișcătoare” în proiectul lărgirii plajelor

Duminică seară, de la ora 18:00, urmărim o nouă ediție a emisiunii „România, te iubesc!”, dedicată problemelor de pe litoralul românesc.