Tragedia de la Mihailesti, aproape sa fie repetata la Buzau unde o cisterna cu propan a luat foc

Ultima actualizare: 22-10-2012 01:02
Tragedia de la Mihailesti, aproape sa fie repetata...
Pericol de explozie in Buzau. O cisterna cu 30 de ...

Situatie exploziva in curtea unei fabrici din Buzau: o cisterna plina cu propan, un gaz inflamabil, si periculos a luat foc. Peste 200 de oameni, care lucrau in zona, au fost evacuati de urgenta.

Fumul gros si flacarile se inaltau la cativa metri in aer. Pericolul era urias. Soferul cisternei venise cu ea la reparat. Flacarile au izbucnit brusc pentru ca-n zona erau multe surse de foc. Un barbat de 56 de ani s-a ales cu rani usoare. Ingroziti, martorii au chemat pompierii.

Cisterna se incingea insa tot mai tare, iar presiunea gazului din interiorul ei crestea periculos. In acel moment, echipajele de urgenta au hotarat sa se retraga. Deflagratia se putea produce oricand.

De la distanta, oamenii au privit ingroziti intreg dezastrul. Traficul pe Drumul National 2B a fost oprit. Cu multa precautie, pompierii s-au apropiat de cisterna, cand flacarile s-au mai domolit. Tot atunci au fost mutate si masinile care se aflau in zona incendiului.

In cele din urma pompierii au reusit sa stinga focul. Procurorii si politistii au inceput verificarile si spun ca soferul cisternei nu ar fi trebuit sa vina cu ea la reparat incarcata cu gaz, mai ales intr-o zona cu surse de foc. Acum el si patronul atelierului auto au dosare penale pentru distrugere din culpa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!