Percheziții la persoane care pretindeau că au „pile” la Serviciul Permise Vrancea

Ultima actualizare: 15-06-2022 16:51
examen de permis auto

Autoritățile judiciare au făcut, miercuri, mai multe percheziţii la persoane suspectate că au cerut bani de la candidaţi pentru obţinerea permisului auto.

 

Cei care sunt acum cercetați pretindeau că au influenţă asupra angajaţilor Serviciului Permise Vrancea.

Au fost verificate 12 domicilii, 13 maşini şi sunt puse în aplicare 11 mandate de aducere.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus, miercuri, punerea în executare a unor activităţi de percheziţie domiciliară într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

”În fapt, în cadrul dosarului penal, se efectuează urmărirea penală cu privire la împrejurările în care suspecţii din dosar s-au folosit de pretinsa influenţa pe care o au asupra unor lucrători din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Vrancea şi au primit sume de bani şi bunuri, promiţând că vor interveni pe lângă aceştia în vederea facilitării promovării probelor practice şi teoretice ale examenului pentru obţinerea permisului de conducere”, anunţă DGA, într-un comunicat de presă.

Cauza a fost constituită în urma unui denunţ înregistrat la nivelul Serviciului Judeţean Anticorupţie Vrancea în cursul anului 2022.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO