Pedeapsa primită de bărbatul din Arad care și-a atacat fosta iubită, LIVE pe Facebook

Ultima actualizare: 03-10-2019 20:02

Pedeapsă cu închisoarea în cazul individului din Arad, care şi-a atacat fosta iubită, în timpul unei petreceri transmise în direct pe Facebook.

Bărbatul a fost condamnat la aproape 16 ani de închisoare, după ce a rănit-o pe femeie şi pe fratele ei, iar acesta din urmă a murit după câteva zile.

În condamnarea dată de Tribunalul Arad, de 15 ani şi 8 luni de închisoare, sunt contopite practic trei pedepse: pentru omor, lovire şi pentru violare de domiciliu. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacaă cu apel.

În acea zi din luna iulie, fostă iubită a inculpatului a transmis pe Facebook o petrecere, din casa părinţilor ei. Extrem de gelos, individul a mers rapid acolo, înarmat cu un cuţit.

A rănit-o pe femeie, dar şi pe fratele ei, care a murit două zile mai târziu. Apoi a fugit într-o altă localitate, unde a încercat să se sinucidă, când a fost înconjurat de poliţişti.

Bărbatul are doi copii cu fosta iubită, iar unul dintre ei a fost martor al scenelor sângeroase.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO