Pedeapsa primita de barbatul din Alba care si-a ucis sotia in bataie si s-a grabit sa o ingroape. Reactia procurorilor

Ultima actualizare: 09-04-2017 07:47

Un barbat din localitatea Reciu, judetul Alba, care anul trecut si-a omorat sotia in bataie, apoi s-a grabit sa o ingroape, a fost condamnat la doar 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare.

Decizia judecatorilor de la Tribunalul Alba nu este insa definitiva. Nemultumiti de decizie, procurorii au contestat decizia si urmeaza ca dosarul sa ajunga la Curtea de Apel Alba Iulia. 

Crima s-a petrecut pe 14 octombrie 2016, cand barbatul si-a snopit in bataie sotia in varsta de 52 de ani. In urma loviturilor primite, biata femeie a decedat. Suspectul a incercat apoi sa ascunda urmele, a imbracat-o, a asezat-o intr-un sicriu si le-a spus tuturor ca s-a sfarsit de moarte buna.

Medicul de familie si-a dat seama ca e ceva suspect, cand omul i-a cerut certificatul de deces, si a anuntat politistii. In urma necropsiei s-a stabilit ca moartea femeii a fost extrem de violenta.

Barbatul in varsta de 59 de ani a fost arestat pentru violenta in familie raportata la infractiunea de omor. Pedeapsa primita acum va fi contestata, spun procurorii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO