Pedeapsa primită de 2 ciobani care și-au ucis prietenul după ce au băut împreună

05-02-2019 16:51

Doi ciobani din judeţul Braşov care şi-au ucis prietenul în primăvara anului trecut şi i-au abandonat trupul pe calea ferată, ca să-şi acopere urmele, au fost condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare, fiecare.

Victima lor avea doar 19 ani şi a sfârşit tragic pentru că i-ar fi enervat pe cei doi, după ce au băut împreună.

Crima s-a petrecut anul trecut, în luna aprilie. Victima şi agresorii, în vârstă de 19 şi 27 de ani, lucrau împreună la o fermă de la marginea satului Cața. Au băut într-o seară şi apoi s-au luat la ceartă, iar până la crimă nu a mai fost decât un pas. După ce l-au bătut crunt şi l-au înjunghiat pe băiat, cei doi criminali au vrut ca totul să pară doar un accident.

Au dus cadavrul pe calea ferată, în speranţa că trenul va şterge urmele crimei. Planul le-a fost dat însă peste cap de mecanicul unei garnituri care a observat victima şi a sunat după ajutor. Acum cei doi vor rămâne după gratii 20 de ani.

În plus, ei trebuie să plătească familiei victimei daune morale în valoare de 80.000 de lei şi alţi 4.000 de lei, daune materiale.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO