Dosar penal pentru paznicul unei școli din Medgidia, acuzat că "pipăie elevele"


Ultimul update: Marti 26 Noiembrie 2019 16:57
Data publicarii: Marti 26 Noiembrie 2019 16:20
Categorie: Stiri actuale
masina politie

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală după ce au fost sesizaţi de un părinte că paznicul Şcolii Gimnaziale "I. L. Caragiale" din Medgidia, în vârstă de 60 de ani, ar fi avut un comportament neadecvat faţă de o elevă de 11 ani.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a transmis, marţi, că "pe 21 noiembrie, Poliţia Municipiului Medgidia a fost sesizată despre faptul că o minoră, în vârstă de 11 ani, ar fi fost abordată şi ulterior pipăită de către un bărbat de 60 de ani, în cauză fiind întocmi dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală".

O anchetă în acest caz a demarat şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, unde s-a reclamat că paznicul şcolii le-a fi oferit ţigări unor eleve, având totodată un comportament necorespunzător faţă de acestea.

"Referitor la cazul de la Şcoala Gimnazială "I.L. Caragiale" Medgidia, ISJ Constanţa a demarat deja o anchetă. (...) Inspectorul şcolar general adjunct se ocupă de ancheta disciplinară", a menţionat şeful ISJ, Sorin Mihai.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO