Pățania unei bătrâne care a fost tratată de falsul medic ortoped și psiholog din București


Ultimul update: Joi 28 Februarie 2019 17:50
Data publicarii: Joi 28 Februarie 2019 17:37
Categorie: Stiri actuale

Apar informaţii noi despre impostorul care se dădea drept medic ortoped şi psiholog, şi care consulta pacienţi într-un aşa-zis cabinet în Sectorul 3 din Capitală.

După ce miercuri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi alţi pacienţi care au ajuns pe mâinile lui au depus plângere la poliţie. Aşa poliţiştii au depistat că individul îşi extinsese activitatea şi la domiciliu şi consulta pacienţii acasă, pe sute de lei.

Alte două femei care au ajuns pe mâna lui au mers la Secția 11 de Poliția să depună plângere. Una e o femeie de 86 de ani cu grave probleme de sănătate la spate și la inimă. Femeia nu mai poate sa meargă, astfel că fiica acesteia a reprezentat-o în fața oamenilor legii.

Aceasta a povestit că după ce a fost consultată și tratată de 20 de ori de falsul medic starea ei s-a înrăutățit. Pe lângă anumite exerciții de kinetoterapie, impostorul i-ar fi făcut niște electroșocuri. Femeia are însă un dispozitiv la inimă și fiica ei spune că i-ar fi pus viața în pericol. Pentru toate serviciile i-au plătit 3.400 de lei.

Polițiștii fac apel la populație și îi roagă pe cei care au avut de-a face cu falsul medic să meargă la Secția 11 și să depună plângere.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Falsul doctor cu 7 specializări la 26 de ani. Ce i-a făcut unei femei care a venit la RMN
Ministrul Sănătății, despre noul medic fals depistat în București: ”Dădea consultații”
VIDEO PROTVPLUS.RO