Passaris de România. A comis mai multe jafuri, a evadat din închisoare și a ucis un polițist

Ultima actualizare: 22-01-2020 14:50

Infractorul supranumit Passaris de România, după faima unui interlop grec, a fost arestat la Iași după ce ar fi dat mai multe spargeri într-un cartier select din oraș.

Constantin Cojocaru are zeci de tâlhării la activ și este acuzat acum că a furat bani și bunuri de aproape 120.000 de lei.

Individul în vârstă de 42 de ani a fost prins de polițiști după ce în ultimele săptămâni a spart șapte vile din cartierul Bucium, din Iași. Bărbatul, bănuit de furt calificat în formă continuată, ar fi săvârșit primul jaf pe 2 decembrie, atunci când ar fi furat dintr-o casă 5.000 de lire.

Până pe 9 ianuarie, Constantin Cojocaru ar mai fi intrat și furat bani și bijuterii din alte șase locuințe.

În trecut, bărbatul a mai stat în pușcărie în Serbia de unde a și evadat, cățărându se pe zidul închisorii. După ce a evadat, bărbatul a și omorât un ofițer, iar în urma acestor incidente a fost supranumit Passaris de România, după celebrul infractor grec.

După seria de jafuri din Iași, bărbatul a fost prins de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale luni seară, când a fost reținut pentru 24 de ore. A doua zi, anchetatorii au ridicat mai multe probe incriminatorii dintr-o casă în care locuia individul. Marți a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO