Pasarela din drumul national direct in casa. Proiectul unei familii din Gorj pe care autoritatile vor sa-l demoleze

Dată publicare: 23-10-2015 13:03
Dată actualizare: 26-10-2015 07:29


O familie din Gorj a reusit sa-si faca drum de acces cu masina direct in casa, printr-o pasarela fara autorizatie. Mai precis, au profitat de pozitia vilei si de diferenta de nivel cu soseaua, ca sa parcheze acum la etajul intai al locuintei.
 

Autoritatile insa nu au apreciat inovatia si cum breteaua nu are acte cel mai probabil va fi demolata. Cei de la societatea de drumuri i-au notificat pe proprietarii casei ca au ridicat ilegal pasarela. Au primit insa tot felul de explicatii.

Proprietarul casei nici nu vrea sa conceapa demolarea proiectului sau de care este foarte mandru:

Lacatusu Panescu, proprietarul casei: "E panta mare si nu putem, am bagat 150 de milioane, mancati-as, s-o daramam."

Proprietara casei: "Daca imi restituie banii o demolez si azi si daca nu, nu o demolez, raman cu ea statuie in fata casei, ca e pe pamantul meu."

Pasarela a fost ridicata intr-o zona in care se produc frecvent accidente.

Ion Tudor, sef Sectia Drumuri Nationale Gorj: "Este o zona cu risc mare de accidente, e in curba, sunt trei benzi, se circula cu viteza, e si diferenta de nivel. Tocmai de asta am tratat cu maxima seriozitate acest caz."

Ion Stamatoiu, viceprimar comuna Scoarta: "Nu se poate construi in zona de protectie a drumului national, 22 metri de la axa drumului la locuinte."

Politistii s-au autosesizat. Miruna Prejbeanu, purtator de cuvant IPJ Gorj: "S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de efectuare de lucrari neautorizate in zona drumului public."

Saptamana viitoare autoritatile vor decide daca pasarela va fi demolata sau nu.
 

Tags: gorj, panta, drum, masina,


VIDEO PROTVPLUS.RO