Parintii celor doi frati abandonati in curtea unui spital, de negasit. Ce se va intampla cu copiii dupa ce vor fi externati

Ultima actualizare: 02-10-2015 07:16

Cei doi fratiori din Baia Mare abandonati de tatal lor in curtea spitalului din oras saptamana trecuta vor mai ramane internati o perioada.

Medicii spun ca mai trebuie sa ia in greutate si sa li se vindece ranile de pe corp. In paralel, politia incearca sa dea de urma parintilor.

Fratiorul ei de doar 2 luni, Ramon, sunt inca sub greutatea normala pe care ar trebui sa o aiba la varsta lor. Semn ca au fost infometati. Medicii ii vor mai tine cel putin o saptamana internati. Directia pentru Protectia Copilului s-a sesizat, iar imediat dupa extrenare copiii vor fi plasati, impreuna, la un asistent social, daca rudele celor doi parinti nu vor dori sa ii ia acasa.

Pana la acesta ora politistii nu au reusit sa dea insa nici de urma mamelui si nici a tatalui, cel care i-a abandonat la spital. Cei doi copii au fost abandonati saptamana trecuta intr-un carucior in curtea spitalului din Baia are iar fetita avea legat de hainuta un bilet pe care scria " va rog sa aveti grija de ei, Dumnezeu sa va ajute."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO