Pana cand moartea i-a despartit. Povestea de dragoste de 40 de ani care s-a terminat tragic la Cluj


Ultimul update: Luni 05 August 2013 06:46
Data publicarii: Vineri 02 August 2013 18:38
Categorie: Stiri actuale

O poveste de dragoste care a durat peste 40 de ani s-a incheiat cum nu se poate mai tragic la Cluj. Doi soti care s-au iubit nespus au decis sa moara impreuna.

Erau grav bolnavi, nu se mai puteau ajuta si nici nu isi doreau sa mearga "dincolo" unul fara celalalt, dupa cum au scris in biletul de adio.

Nu aveau copii, asa ca s-au gandit ca plecarea lor nu va produce multa suferinta. Soarta i-a despartit in final: barbatul a murit, dar sotia lui a fost salvata si acum se afla la spital.

Aurel avea 72 de ani si isi iubea sotia, pe Felicia ca pe ochii din cap. Insa batranetile au venit cu boala, iar cei doi soti au inceput sa aiba grija unul de celalat. El avea cancer, iar sotia a suferit un accident vascular.

Au lasat tot impreuna si un bilet de adio pentru ca rudele sa inteleaga neputinta lor. Povestea lor de iubire era apreciata de toti cei care i-au cunoscut. 

"- Sotul mergea inainte, iar sotia dupa el. Se ingrijeau, mergeau in fiecare zi impreuna ca doi porumbei", povesteste un vecin.

O vecina a salvat-o pe femeia de 65 de ani, trimisa de sora barbatului ingrijorata ca nu raspund la telefon.

"Este vorba de o pacienta in varsta de 65-66 de ani care a fost adusa in unitatea noastra, initial in unitatea de primiri urgente, ulterior fiind internata in sectia de terapie intentiva. Este vorba despre o tentativa de suicida care a fost stabilizata. In prezent, pacienta este internata, stabilizata, investigata si sub tratament", spune Cristiana Ciortea, Manager Spitalul de Urgenta Cluj.

Aceasta va mai ramane in spital cel putin o saptamana si nu va putea participa la funeraliile sotului ei. De inmormantarea lui se vor ocupa rudele.

Tags: soti, cluj, sinucidere,

O poveste de dragoste care a durat peste 40 de ani s-a incheiat cum nu se poate mai tragic la Cluj
Rednic vrea prima victorie din sezon la Vaslui, cu o tactica defensiva: Sa ne mai atace si altii
VIDEO PROTVPLUS.RO