Operatiune speciala a politiei pentru prinderea unui barbat care a tinut sub teroare orasul Calarasi


Ultimul update: Duminica 14 Octombrie 2012 14:49
Data publicarii: Sambata 04 August 2012 18:24
Categorie: Stiri actuale

Doua atacuri comise intr-o singura zi i-a pus pe politistii din Calarasi pe urmele unui tanar care ajunsese spaima intregului oras. Pe una dintre femeile incoltite pe strada a incercat chiar sa o omoare.

Dupa luni de zile de teroare, individul a fost capturat vineri, in urma unei operatiuni speciale. Pe numele lui exista inca din ianuarie un mandat de arestare in lipsa pentru tentativa de omor si tentativa de viol.

Loredan Florin Asanageanu are 24 de ani si era pe lista celor mai cautati indivizi inca din septembrie.

Primul atac a avut loc, pe 23 septembrie 2011, pe o alee din apropierea unei biserici. Putin dupa ora 8:00 seara, cand secretara unui post de radio local mergea linistita spre casa, a fost atacata cu un cutit.

Politistii alertati in acest caz au aflat la scurt timp ca o alta femeie a fost atacata, dar, din fericire, pe ea nu a atins-o lama cutitului. Cealalta victima era insa in stare grava.

In dimineata de dupa atacuri autoritatile aveau deja un portret robot al suspectului. Infatisa un tanar despre care aflasera ca in perioada adolescentei fusese condamnat pentru viol.

Judecatorii din Calarasi au confirmat fara discutii mandatul de arestare preventiva emis in lipsa pe numele barbatului. Mai ales ca Tribunalul l-a condamnat deja la 7 ani si jumatate pentru cele doua atacuri.

Tags: calarasi, atacuri,

VIDEO PROTVPLUS.RO